Fridhemsgatan 15

Perfekt planerad 5:a i absoluta toppskick!

Intagen Kungsholmen Stockholm kommun

Kontakta Alice Eriksson 0708-99 79 03 för att boka privatvisning!
På attraktivt läge saluförs nu denna fantastiska lägenhet om 98 kvm i absoluta toppskick! Här bor ni med insynsskyddat läge på våning två, precis invid både Fridhemsplan och Norr Mälarstrand. Lägenheten har ljusa fina materialval som tillsammans med det fantastiska ljusinsläppet från fönsterna skapar en luftig och härlig atmosfär. Här får ni väldisponerade och flexibla kvadratmetrar med fyra bra sovrum, helkaklat badrum med golvvärme, kök och vardagsrum med öppen planlösning som skapar en öppen och social känsla och passar perfekt för sociala tillställningar. En prefekt familjebostad för er som vil bo med både närhet till natur och city!

Brf Hemfrid 15 är en äkta förening som bildades år 1999, äger marken och har god ekonomi. Föreningen består av ett hus med 47 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt tre lokaler som hyrs ut. Utöver det har föreningen gemsamma utrymmen så som tvättstuga, cykelförråd och en övernattningslägenhet som medlemmarna kan hyra för 200kr/natt. Föreningen har även en fantastisk gemensam takterrass med kvällssol och milsvid utsikt som också bokas.

Inga planerade avgiftsändringar (kontrollerat: 2021-07-14)

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter alldeles invid Norr Mälarstrand och Rålambshovsparken med dess trevliga restauranger och uteserveringar samt fina promenadstråk längs med vattnet. Direkt närhet till shoppingstråken på Fridhemsplan och Västermalmsgallerian som har ett väldigt stort utbud av både service, mat och shopping. En kort promenad från bostaden ligger Kungsholmstorg som erbjuder service såsom mataffärer, apotek, restauranger och ett antal butiker. Här finns också närhet till skolor och dagis. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan som har sin uppgång endast ett par minuters promenad från lägenheten (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera. Flygbussen passerar på Fridhemsplan en kort promenad från porten och tar er smidigt till Arlanda.

Varmt välkomna på visning!

Pris 9 995 000 kr 101 990 kr/kvm
Boarea 98 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift 4 814 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Kungsholmen
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse