Björkbacksvägen 38

Otroligt välplanerad och trivsam tvåa utan insyn!

Kommande försäljning Bromma - Ulvsunda Stockholm kommun

Missa inte denna trivsamma tvåa med ett härligt och insynsskyddat läge på andra våningen av tre! Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett generöst ljusinsläpp och en känsla av rymd. De charmiga plankgolven är framtagna och målade i en ljusgrå färg. Köket är smakfullt renoverat med både vita och rostfria lyckor samt en rustik bänkskiva i betong. Här finns alla bekvämligheter såsom induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn, kyl/frys samt fläkt. Det ryms ett matbord för fyra personer. Vardagsrummet kan möbleras med soffa, skrivbord, tv-möbel, bokhyllor eller annat som önskas. Sovrummet ligger lugnt och ostört med plats för dubbelsäng och förvaringslösning

Missa inte denna trivsamma tvåa med ett härligt och insynsskyddat läge på andra våningen av tre! Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett generöst ljusinsläpp och en känsla av rymd. De charmiga plankgolven är framtagna och målade i en ljusgrå färg. Köket är smakfullt renoverat med både vita och rostfria lyckor samt en rustik bänkskiva i betong. Här finns alla bekvämligheter såsom induktionshäll, diskmaskin, varmluftsugn, kyl/frys samt fläkt. Det ryms ett matbord för fyra personer. Vardagsrummet kan möbleras med soffa, skrivbord, tv-möbel, bokhyllor eller annat som önskas. Sovrummet ligger lugnt och ostört med plats för dubbelsäng och förvaringslösning. Badrummet är modernt renoverat och inrett med bl.a. dusch, kommod och förvaringsskåp. Det finns ett stort fönster som bidrar till ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Ett mycket trivsamt boende med tillgång till ett förråd i källaren (enligt säljaren ca 3-4 kvm) samt tvättstuga i samma hus. Föreningen har en övernattningslägenhet som går att boka för besökande gäster, det finns även två bastun. Väldigt mysiga omgivningar runt huset och med flera uteplatser mellan husen på gatan. Stabil brf med god ekonomi och flera stora renoveringar gjorda.

Ulvsunda/Johannesfred är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet. Badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym. Nära till Ulvsunda Slott där man kan lyxa till det med en mysig hotellfrukost, en dag på spaet eller staycation med trerättersmiddag. Shopping vid Bromma Blocks med flera restauranger och caféer, även Stora Coop och Ica Maxi. Vill man ta shoppingen till en högre nivå kan man enkelt ta sig till Mall of Scandinavia med hjälp av tvärbanan på 17 minuter.

Området har mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med tvärbana och bussar. En station bort med tvärbanan ligger Alvik och du kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city (ca 10 min) och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Bromma Blocks och Bromma Flygplats, Sundbyberg och Solna. Endast några minuter från bostaden ligger busshållplatsen där man kan åka vidare mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 38 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 558 kr
Mäklare Bromma

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

0709-99 79 09 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration Granbacken 2-10, 2020
Energideklaration Björkbacksvägen 10, 12
Energideklaration Björkbacksvägen 36-38
Årsredovisning 2022
Stadgar 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här