Rosstigen 2

Välkommen till denna superfina 2:a högst upp i huset med balkong och låg avgift!

Kommande försäljning Solna Råsunda Solna kommun

- Renoverat kök
- Vindsförråd lättillgängligt en trappa upp
- Gemensam takterrass en trappa upp möjliggör smidiga bjudningar
- Våning 3
- Gavelläge
- Flexibelt tillträde
- Ekonomiskt stabil förening
- Låg avgift
- Sydöstligt läge på balkongen
- Renoverad sedan 2014
- Närhet till service och kommunikationer

Fantastisk gaveltvåa om 60 kvm med låg avgift samt luftiga och socialvänliga ytor som är modernt och stilfullt renoverade. Lägenheten har ett härligt ljusflöde, krispigt vita väggarna och fina golv återfinns i alla rum och skapar harmoni. Här finner ni ett boende med ett stilrent och påkostat kök med trevlig matplats invid fönsterparti samt alla moderna bekvämligheter så som integrerad kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, stor enkel diskho, induktionshäll med fläktkåpa ovan i rostfritt. Luftigt och ljust vardagsrum med vacker stavparkettgolv som ger gott om plats för den stora soffan samt matbord om så önskas. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong. Vidare finner ni ett trivsamt och rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter bakom en hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Stambytt/helkaklat badrum med dusch

- Renoverat kök
- Vindsförråd lättillgängligt en trappa upp
- Gemensam takterrass en trappa upp möjliggör smidiga bjudningar
- Våning 3
- Gavelläge
- Flexibelt tillträde
- Ekonomiskt stabil förening
- Låg avgift
- Sydöstligt läge på balkongen
- Renoverad sedan 2014
- Närhet till service och kommunikationer

Fantastisk gaveltvåa om 60 kvm med låg avgift samt luftiga och socialvänliga ytor som är modernt och stilfullt renoverade. Lägenheten har ett härligt ljusflöde, krispigt vita väggarna och fina golv återfinns i alla rum och skapar harmoni. Här finner ni ett boende med ett stilrent och påkostat kök med trevlig matplats invid fönsterparti samt alla moderna bekvämligheter så som integrerad kyl/frys, inbyggd ugn och mikro, stor enkel diskho, induktionshäll med fläktkåpa ovan i rostfritt. Luftigt och ljust vardagsrum med vacker stavparkettgolv som ger gott om plats för den stora soffan samt matbord om så önskas. Från vardagsrummet når ni bostadens balkong. Vidare finner ni ett trivsamt och rogivande sovrum med gott om förvaringsmöjligheter bakom en hel garderobsvägg med spegelskjutdörrar. Stambytt/helkaklat badrum med dusch. Ljus, inbjudande hall med fint klinkergolv och mycket goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober med överskåp.

Föreningen är välskött med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad borgar för låga avgifter! Tvättstuga finns på entréplanet och högst upp i huset finns en stor gemensam takterrass med grill och utemöbler. Här kan ni njuta av eftermiddagssolen innan den sänker sig ner bakom Råsundas takåsar. Föreningen har två lokaler och parkeringsplatser som hyrs ut och ger bra intäkter till föreningens kassa.

Utmärkta kommunikationer, på enbart ett par minuter når Ni både tunnelbana Solna Centrum som tar er till Stockholm City på endast 9 min och busstorget intill Solna Centrum. Tvärbanan trafikerar sträckan Solna- Sundbyberg-Alvik. Pendeltåg både från Solna station och Sundbybergs station.

På Rosstigen 2 bor ni med närhet till allt vad Råsudna har att erbjuda. Flera restauranger finns att välja på och flera småbutiker samt SF-biograf hittar ni längre upp på Råsundavägen. I Solna Centrum finns ett bra shoppingutbud och god service. På några minuters promenad når ni natursköna Råsta- och Lötsjön, perfekt för er som gillar att motionera eller bara koppla av i natur.

På kort promenadavstånd når Ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner Ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av butiker samt mycket goda kommunikationsmöjligheter. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, här finns de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön som bjuder på härliga motions samt promenadslingor. Här finner Ni även populära lunch/caféet Gröna Villan som är populärt sommartid. Ytterligare natursköna områden finner ni i Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer på bekvämt gångavstånd. I närområdet ligger även Ulriksdal slottsträdgård med mysiga omgivningar.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 60 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 266 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Fredrika Anger

08-470 33 50 fredrika.anger@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här