Drottning Kristinas esplanad 63

Solna Ulriksdal / Solna kommun
3 275 000 kr
  • 2 Rum
  • 54 kvm

Ljus 2:a med solig balkong i högt läge!

Accepterat pris! Ring för visning!

* Ulriksdals lägst belånade förening
* Avgiftsfri december 2017, 2018, 2019 och 2020
* Tillhörande förråd i källaren
* Garage med lediga platser
* Några minuters promenad till pendeltåg och bussar
* Helt inglasad balkong som blir till ett extrarum

Nu finns chansen att flytta in i en ljus och rymlig 2:a högt upp i huset med balkong som vetter mot solig och lummig park. Hallen är välkomnande med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in hittar du badrummet som är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrummet och köket vetter mot varandra och delas av genom en charmig köksö som skapar en social stämning. Här finns plats för separat soffgrupp och större matbord. Från köket nås den inglasade och soliga balkongen som används som ett extra rum under stora delar av året. Sovrummet är rymligt och du får plats med en stor säng och förvaring i garderober.

Brf Slottsbacken är en god och stabil förening. December 2020 var det en avgiftsfri månad vilket det även varit i december 2017, 2018 och 2019. Föreningen har garageplatser med hiss-access. Det finns lediga platser i dagsläget.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter.

Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Här finns flertal caféer, skönhetssalonger samt frisörer. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang.
Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

3 105 kr

Slutbud:

3 275 000 kr (60 648 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter