Forskargränd 24

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 108 kvm
Anmäl intresse

Nu säljs denna fantastiska fyra med gavelläge och stor uteplats mot ett skogsparti i rakt söderläg

Här bor du med privat läge helt utan insyn med naturen som granne. Radhuskänsla med gräsmatta och berg precis utanför bostaden. Här skiner solen hela dagen och här kan du njuta av många trevliga middagar med vänner och familj på ett helt ostört läge. Planlösningen är mycket social med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Tre stora fönster och gavelläget gör att rummet känns öppet och ljust. Bostaden har tre sovrum, ett master bedroom med fransk balkong och två sovrum i bra storlek som kan inredas efter önskemål. Optimalt planerad planlösning med ett badrum och en gäst.

Här bor ni i Brf Nissöga som består av 53 lägenheter. Föreningen har tillgång till 50 parkeringsplatser. Bredband (700/700 mbit) ingår i månadsavgiften.

Lägenheten ligger i mysiga Ursvik i ett radhus och villaområde med möjlighet till parkeringsplats vid lägenheten och busshållplats ca 200 meter från bostaden. Närhet till skola och förskola t.ex., Kymlingeskolan, Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan samt Milots förskola och Granatäpplets förskola. Ursvik är i ständig utveckling. På http://www.ursvik.se finns utökad information om planerna för området. Kommunikationsmöjligheterna är goda med buss 504 som går precis utanför till både Sundbybergs centrum, Rissne och Hallonbergen T-bana. Från Sundbybergs centrum kan man även välja att ta tunnelbana, pendeltåg, tvärbana och ett flertal bussar. I framtiden planeras för tvärbanans Kistagren med en hållplats vid kommande Ursviks torg, som ligger på mycket kort promenadavstånd från bostaden. En bit bort ifrån bostaden ligger Ursviks motionsområde med härliga löp- och promenadstigar i anknytning till natur. Skogarna kring denna vackra del av Sundbyberg erbjuder både grill- och picknickplatser, fotbollsplan och lekplatser. I närheten av bostaden finns Arigato sushi, restaurang Brädernas, mini-livs och ett gym, Puls & Träning. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett lugnt och barnvänligt område. Placeringen mellan E18 och E4 gör att det är lätt att ta sig överallt.
Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

108 kvm

Avgift:

5 057 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Forskargränd 24 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter