Nynäsvägen 341

Underbart trea från 30-talet med vackra originaldetaljer!

Såld Gamla Enskede Stockholm kommun

Varmt välkomna till detta fantastiska hem beläget i mysiga Gamla Enskede. Här erbjuds en lägenhet som andas tidigt 1900-tal med vackra originaldetaljer så som spegeldörrar, platsbyggd hatthylla, fina brädgolv och generös takhöjd.

Här erbjuds vidare ett genomgående ljusinsläpp och fina fönsterpartier. Lägenheten som 2013 genomgick en större renovering rymmer idag välkomnade hall med bra yta för avhängning samt förvaring. Ingång till fint renoverat badrum med badkar. Smakfullt inrett kök med marmorbänkar. Matplats med utrymme för matbord.

Öppen planlösning mot vardagsrum som har gott om plats för sittgrupp. Från matplatsen finns ingång till lägenhetens större sovrum som är beläget mot gård. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och ingång till två separata klädkamrar. Invid vardagsrummet finns lägenhetens andra sovrum. I lägenheten finns även innerhall med yta för tvättmaskin.

Här bor ni i en trevlig förening som erbjuder en härlig trädgård med gräsmatta, planteringar, utemöbler och grill som får disponeras av föreningens medlemmar. Föreningen är välskött och inkluderat i månadsavgiften är bredbandsuppkoppling 1000 Mbit. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på innergården för 300 kr/mån. Föreningen renoverade även fönstren under 2017 med energiglas (ljudisolerande). Tvättstugan nås smidigt i källarplan och så även förrådet.
Huset ligger i ett utmärkt läge ett par hundra meter från Sandsborgs tunnelbana och centrum. Gamla Enskede har mycket att erbjuda och i närområdet finns bl.a. nyrenoverade Enskede Bageri, Enskede matbod och Matateljén. Det är dessutom cykelavstånd till Södermalm. Helt enkelt ett perfekt läge för dig som vill bo i ett lugnt och trevligt område och samtidigt kunna nå storstadspulsen inom några få minuter.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 4 825 000 kr
Pris / kvm 61 859 kr
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 3 806 kr
Mäklare Älvsjö
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film