Klippgatan 20A

Solna Centrum / Solna kommun
2 950 000 kr
  • 2 Rum
  • 53.5 kvm

Optimalt planerad 2:a i attraktivt läge!

*** ACCEPTERAT PRIS - KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING ***

Varmt välkomna till denna härliga 2:a ett stenkast ifrån Solna C med mycket förmånlig avgift där bl.a. kabel-TV samt internet ingår i avgiften. Bostadens planlösning är optimal med ljusa och rymliga rum som erbjuder flera utmärkta inredningsalternativ. Bostaden bjuder på ett tilltaget vardagsrum med härligt ljusinsläpp och gott om plats för soffa, soffbord, favoritfåtöljen m.m. Praktiskt badrum med badkar, fräscht kök med komplett maskinell utrustning samt generös förvaring med flertalet inbyggda garderober. Här finns de allra bästa förutsättningarna för att Ni skall trivas och känna Er som hemma. Fräsch tvättstuga som renoverats 2010.

På Klippgatan bor Ni i ett attraktivt läge vid Solna C med sitt rika utbud av butiker, restauranger och service m.m. Utmärkta kommunikationer med T-bana (tar endast 10 min till T-centralen) och bussar med täta förbindelser. Bussar går även precis utanför på Sundbybergsvägen.

Närhet till flera lummiga grönområden för promenad/motionsrunda. Här ligger bl. a Skytteholmsparken och Huvudstafältet. På 10-15 minuters promenad tar man sig till Huvudsta strand, ett kulturområde med vackra Huvudsta slott med tillhörande annexbyggnader, 4-H gård med djur, bad- och solklippor. Där ligger även Pampas Marina som erbjuder populär brunch på helgerna. Än mer grönområden ligger vid Råstasjön- Lötsjön och Hagaparken. Badmöjligheter finns på Huvudstabadet som är ett stort tempererat utomhusbad eller vid Brunnsviken. I nya Arenastaden finns även nationalarenan Friends Arena och inom kort även Mall of Scandinavia. För Er som gillar träning och motion så ligger ett flertal gymanläggningar på kort avstånd.

Välkommen på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

53.5 kvm

Avgift:

2 432 kr

Slutbud:

2 950 000 kr (55 140 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter