Karlslundsvägen 3, 4 tr

Perfekta planlösningen med lättmöblerade rum i modern interiör - stor balkong i skönt solläge!

Till salu Järfälla Barkarbystaden Järfälla kommun

Sällan till Försäljning!
* Välplanerad 5:a med stora sociala ytor
* Stor balkong i skönt solläge
* Badrum och gäst-wc
* Stort källarförråd
* Stabil förening

Perfekta planlösningen med lättmöblerade rum i modern interiör - stor balkong i skönt solläge! Här får du möjlighet att ge utrymme åt hela familjen eller varför inte unna dig både en walk-in-closet och ett arbetsrum - möjligheterna är många och valet är ditt! Med ljuset som strömmar in från stora fönsterpartier i olika väderstreck är de sociala ytorna hemmets hjärta. De är välbalanserade i sin semiöppna planlösning, både generösa som praktiska med lättmöblerade ytor.

Köket ger gott om förvaring och utmärkta arbetsytor och självklart finns bekvämligheterna så som hel kyl och frys. diskmaskin och den bekväma avfallsmatkvarnen. Köket öppnas upp i en matsalsdel som ger plats för det riktigt stora matbordet och har fortsatt utrymme för ett vitrinskåp eller annan önskad möblemang.

Från matsalsdelens ena sida är det öppet mot vardagsrummet som är både praktiskt som generöst. De stora fönsterpartierna återfinns här precis som i köksdelen.

Det ges plats för en riktig familjesoffa och samtidigt en funktionell placering av tv och övrig önskad möblemang. Från vardagsrummet når du ut till en stor balkong - slappa och njut av en bra bok eller duka upp för söndagsbrunchen.

Sovrummen är strategiskt placerade runt om den sociala delen och ger plats för både säng, förvaring och övrig önskad möblemang. I anslutning till hallen som erbjuder såväl öppen som stängd förvaring har du både en gäst-wc och ett badrum. De går i en vitkaklad design och i badrummet har du dessutom en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare - slipp konka med tvätten till en tvättstuga.

Du har allt du behöver i ett större hem paketerat i en modern och funktionell lösning på ett attraktivt läge - med natur runt ena knuten och handelsplats med shopping och matställen runt andra. Föreningen är väletablerad och stabil.

Välkommen att kontakta mäklare Paola för mer information!

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.

I direkt närhet finns flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Där erbjuds lokaler för sport och kultur vilka står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid.

All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Så det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram med.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtodigt som du får känslan av att vara ute på landet.

Kontakta mäklare Paola för mer information!

Pris 3 795 000 kr 40 806 kr/kvm
Boarea 93 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift 5 603 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Järfälla
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning