Solskensgatan 23

Gränby / Uppsala kommun
3 350 000 kr
  • 4 Rum
  • 91.5 kvm

Nu finns möjligheten att förvärva en ljus och välplanerad lägenhet i omtyckta bostadsrättsföreningen Solgläntan!

Detta boende passar perfekt för både den stora och lilla familjen. Bostaden ligger på våning 2 och har två balkonger med naturen utanför. Stora fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp i hela lägenheten.

Bostadens 91,5 kvm erbjuder tre sovrum varav ett med walk-in-closet, rymligt sällskapsrum i anslutning till det ljusa köket, två rymliga balkonger och två fräscha badrum.

Det stora och välplanerade köket ligger i en öppen planlösning mot bostadens vardagsrum med vackert parkettgolv. Här finner ni goda ytor för både förvaring och matlagning på den generösa arbetsytan i trä som lyses upp av inbyggda spotlights. Köket rymmer större matplats där ni kan samlas tillsammans med nära och kära för att avnjuta goda måltider. Bostaden har 3 ljusa och rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och bra ytor för möblering.

På Solskensgatan 23 bor ni bekvämt i en nyproducerad och välskött bostadsrättsförening med hiss från markplan . Föreningen har en bilfri och barnvänlig innergård med mycket grönska runtomkring. I närområdet finns det flera barnfamiljer och det blir lätt att hitta nya vänner för barn. Föreningen har en fantastisk takterrass med en helt magisk utsikt över Uppsala. Föreningen tillhandahåller även en festlokal samt en övernattningslägenhet till föreningens medlemmar.

Här bor ni i ett mycket expansivt område granne med grönskande parker. Uppsala city ligger endast 10 minuter bort och den närliggande Gränbystaden som erbjuder all tänkbar service! I närområdet finns IFU arena med innebandyplaner och friidrottsanläggning, bandyhall och ishallar för hockey och allmänhetens åkning, förskola, skola, gym och lekparker. Gillar ni långa promenad och djur? I närheten finns "4H", en djurpark med djur som får, getter, höns, grisar, tuppar och kaniner.

Goda kommunikationsmöjligheter med buss och Uppsala Centralstationen. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an!

Erik Hedlund - Mäklare Uppsala

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

91.5 kvm

Avgift:

4 906 kr

Slutbud:

3 350 000 kr (36 612 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund

Erik Hedlund

0733-23 02 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Paulina Seger

Paulina Seger

0768-07 73 17


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter