Ormingeringen 59 C

Orminge / Nacka kommun
2 400 000 kr
  • 3 Rum
  • 60 kvm

Unikt läge med både uteplats och balkong mot grönska!

Välkomna till denna mycket bra planerade och fräscha 3-rummare. Balkong i östläge och med radhuskänsla då säljarna nyttjar föreningens mark som en extra uteplats.

I HSBs Brf Turkosen bor man i en bra och stabil förening med mycket god ekonomi och med endast 3377 kr i lån/kvm, en av Orminges absolut bästa föreningar!

En mycket smart planerad lägenhet med luftiga sällskapsytor, balkong i östläge, ett helkaklat badrum samt även lyxen med en klädkammare. I denna bostad möts du av ett genomgående ljust golv samt ljusa fina väggar. Ett nytt kök med ekluckor. Stort och luftigt kök med gott om arbetsyta samt plats för matbord för minst 4-6 personer. Vardagsrummet har rikt ljusinsläpp från ett flertal fönster, här finns plats för större möblemang samt med access till den stora balkongen. På balkongen kan du i lugn och ro avnjuta solen i stort sett hela dagen. Utanför balkongen finns en gräsplätt, detta är föreningens mark men säljaren har sina egna bord och stolar och nyttjar detta som en uteplats. I lägenheten finns två ordentliga sovrum med plats för större säng och andra möbler. Helkaklat och stort badrum med både dusch och tvättmaskin.

För extra förvaring finns ett externt förråd i källaren.

På Ormingeringen bor man i ett mycket bra läge med närhet till såväl busshållplats som till Orminge Centrum. Nacka kommun satsar rejält på att fortsätta utveckla Orminges karaktär och identitet. Orminge är mycket populärt då du har närheten till allt du behöver. Service och kommunikationer finns det gott om, med utmärkta och täta avgångar in till Stockholm och ut till resten av Värmdö och flertalet busslinjer att välja mellan. Med direktbuss når du Slussen på ca 15-20 minuter. På 10 minuters gångavstånd når du Orminge centrum som har hela 26 butiker, affärer och caféer. Här finns bland annat en stor Coop-butik, Systembolag, apotek och bibliotek. Med bil är man ute på Värmdöleden på mindre än 5 minuter, en kort biltur härifrån hittar man Nacka Forum samt Sickla köpkvarter och på ytterligare några minuter har man tagit sig in till Stockholm city. I Orminge hittar man även härliga grönområden med vackra stråk, strövområden och badmöjligheter i bland annat Myrsjön och Glasbrukssjön. Vid Hasseludden ligger populära spaet Yasuragi för livsnjutaren.

Lägenheten är registrerad som en 2 RoK hos föreningen.

Denna lägenhet måste ses - Varmt välkomna på visning!

Filip Tentak - Mäklare Nacka

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

60 kvm

Avgift:

3 680 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (40 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter