Drakengatan 7- 4/4 tr

Drakengatan 7- 4/4 tr

Järfälla Barkarbystaden / Järfälla kommun
2 395 000 kr
  • 2 Rum
  • 66 kvm
Anmäl intresse

Högst upp bland takåsarna med balkong i skönt solläge & ljusinsläpp från tre väderstreck - unik 2:a!

Bo högst upp bland takåsarna med ett fantastiskt ljusinsläpp från tre väderstreck som fullkomligt fyller rummet med naturligt D-vitamin. Den semiöppna planlösning där vardagsrum övergår i matsalsdel och vidare till köket gör det både funktionellt som välkomnande och luftigt. Här är det lättmöblerat trots flera fönsterpartier. Köket blandar den stilrena designen varsamt med vita toner genom luckor, bänk och kakel och självklart finns det där charmiga mindre fönstret ovanför köksbänken. Här är det stil blandat med bekvämlighet. Ett generöst kök med gott om förvaring, mycket goda arbetsytor och självklart den inbyggda micron, diskmaskinen och den lyxiga matfallskvarnen. Gillar du middagsbjudningar har du plats med ett större matsalsbord - bjud hem vännerna för här finns även utrymme för den större soffan.

I andra änden av lägenheten är den privata delen. Du har ett generöst sovrum där dubbelsängen enkelt får plats och där skjutdörrsgarderober rymmer dina kläder. Från sovrummet finns ytterligare ett rum, kanske kan det bli din walk-in-closet, barnkammare eller varför inte ditt hemmakontor? Det lilla fönstret rummet har öppnar upp för många olika användningsområden. Men söker du efter både arbetsytan och mer förvaring behöver du till trots inte välja. Den här lägenheten erbjuder dig ytterligare ett mindre rum - perfekt för förvaring med direkt access från hallen.

I badrummet samspelar de vita väggarna med det mörka klinkergolvet med skön golvvärme - perfekt för att värma trötta fötter på mornarna. Det här är ett rum för livsnjutaren- tappa upp badkaret och njut! Här har du även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med öppen såväl som sluten förvaring. Hallen strax utanför ger dig ytterligare möjligheter till förvaring både vid ytterdörren och längs med den fina passagen in mot det stora rummet.

Det här är en unik 2:a på många sätt. Det finns olika möjligheter att disponera rummen som gör att lägenheten kan växa och anpassas med dig och dina behov. Förutom en fin interiör har du en enorm balkong att njuta av under bar himmel. Möblera upp den, grilla och umgås - här få du plats med mycket, och bästa av allt - den ligger högst upp i skönt solläge!

Kontakta mäklare Paola för mer information.

OMRÅDET
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Paola Guerrero - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

66 kvm

Avgift:

3 990 kr

Pris:

(36 288 kr/kvm) 2 395 000 kr

Aktuellt bud:

2 650 000 kr (40 152 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Drakengatan 7- 4/4 tr Järfälla Barkarbystaden

HitCounter