Henriksdalsringen 53

Kontakta mäklare för visning!

Kommande försäljning Nacka kommun

Kontakta mäklare för förhandsvisning! Välkommen till den här fina lägenheten som erbjuder en mycket välplanerad planlösning med ett genomgående ljusinsläpp, med fönster i två vädersträck. Här finns ett stort och luftigt vardagsrum som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Två stora sovrum med plats för förvaring, ena med inbyggd garderob. Köket är välplanerat och är fullt maskinellt utrustat. Badrummet är stort, med badkar, två handfat, och WC. Hallen är stor och luftig med mycket plats för förvaring. Från hallen nås även en walk-in closet/förråd

Kontakta mäklare för förhandsvisning! Välkommen till den här fina lägenheten som erbjuder en mycket välplanerad planlösning med ett genomgående ljusinsläpp, med fönster i två vädersträck. Här finns ett stort och luftigt vardagsrum som enkelt rymmer större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Två stora sovrum med plats för förvaring, ena med inbyggd garderob. Köket är välplanerat och är fullt maskinellt utrustat. Badrummet är stort, med badkar, två handfat, och WC. Hallen är stor och luftig med mycket plats för förvaring. Från hallen nås även en walk-in closet/förråd. Balkongen fångar upp många av dagens soltimmar i söderläge mot en lugn gata.

Den stora innergården utgör under sommaren en grön och lummig plats med lekplatser, fotbollsplan, förskola, uteplatser och mycket mer. I närområdet finns även ytterligare förskolor och skolor. Upp på berget tar man sig lättast med 53:ans buss, för den som inte tar den egna bilen. Bussen går även på nattetid som buss nr 93. Här finns gott om gatuparkering och garageplatser i olika storlekar. Med endast ett par minuters promenad nås Saltsjöbanan och Nacka/Värmdöbussarna med tät trafik under hela dygnet. För den som önskar shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger är Sickla köpkvarter, och inte minst Södermalms rika utbud, aldrig långt bort. Närheten till naturen är oslagbar. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs med Saltsjökvarns kaj väntar på att upptäckas.

Varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 300 000 kr 47 143 kr/kvm
Boarea 70 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 226 kr
Mäklare Nacka & Värmdö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

energideklaration
stadgar
ÅR

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här