Tallbacksvägen 13

Tallbacksvägen 13

Bromma Ulvsunda / Stockholm kommun
1 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 37 kvm
Anmäl intresse

Ett hem att trivas i!

Missa inte den här välplanerade och framförallt trivsamma tvåan med vackra omgivningar och nära kommunikationer! Bostaden omges av härlig grönska och har ett bekvämt läge en halv trappa upp, men ändå med ett högre och insynsskyddat läge tack vare att det sluttar ner utanför huset. Vardagsrummet har ett underbart fönster som släpper in rikligt med ljus och tillsammans med den generösa takhöjden känns rummet extra rymligt. Det går enkelt att möblera med soffa, tv-möbel, bokhyllor och arbetsplats för hemmakontoret om så önskas. Sovrummet är mysigt med förvaring i en skjutdörrsgarderob och plats för en dubbelsäng (160 cm säng där nu). Köket är trevligt med gott om förvaringsmöjligheter och en naturlig del för matplats för 4 personer. Badrummet är stambytt med badkar.

Brf Förmannen är en stabil förening med en belåningsgrad runt 5000kr/kvm (medel) och flera stora renoveringar gjorda såsom fönsterbyte, stammar och elstigar. I månadsavgiften ingår basutbudet av TV-kanaler från Com Hem. Medlemmarna har möjlighet att nyttja bastu samt en övernattningslokal för vänner eller släkt som kommer på besök. Det finns flera tvättstugor och en ligger i samma hus/port.

Johannesfred/Ulvsunda är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet, med badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym. Nära till Ulfsunda slott där man kan lyxa till det med en mysig hotellfrukost, en dag på spaet eller staycation med trerättersmiddag.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 5 minuter. En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Bromma Blocks och Bromma Flygplats (nyöppnade hållplatser), Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Från Ulvsunda kan ni givetvis ta er vidare med buss och hållplatsen ligger bara några minuter bort. Det finns linjer mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

37 kvm

Avgift:

2 682 kr

Visning:

Måndag 9/8 Kl. 18:05-18:20Måndag 9/8 Kl. 18:20-18:35Tisdag 10/8 Kl. 17:15-17:30Tisdag 10/8 Kl. 17:30-17:45

Pris:

(51 216 kr/kvm) 1 895 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tallbacksvägen 13 Bromma Ulvsunda

HitCounter