Verdandivägen 1G

Skuru / Nacka kommun
14 250 000 kr
  • 6 Rum
  • 160 + 45 kvm

Högt belägen villa med sagolikt läge, flera altaner i olika väderstreck!

Välkommen till Verdandivägen och denna högt belägna, sagolika tvåplansvilla med alla rätt!
Villan präglas av sina generösa ytor med social och öppen planlösning. Stora fönsterpartier i samtliga rum borgar för ett härligt ljusinsläpp.
Altaner i båda planen breder ut sig runt om fastigheten, här bjuds en fantastisk utsikt över träd och takåsar samt viss utsikt över närbelägna Bastusjön.
Tomten är barnvänlig, långt från trafik på återvändsgata. Både tomt och hus är väl insynsskyddat från trädgården designad av trädgårdsarkitekt.
Vacker stenläggning framför huset omringad av vintergröna växter och buskar med plats för bord och stolar.
På fastighetens framsida möts man även av husets carport med verkstad och förråd, förrådet är isolerat så möjlighet för den som önskar att bygga om till gästrum finns. Nuvarande säljare har även projekterat ett Attefalls hus på tomten som aldrig byggts men väl utvald plats för den som önskar bygga finns.
Vid nuvarande ägares förvärv totalrenoverades hela fastigheten med materialval i toppklass, därtill gjorde man en utbyggnad i nedre planet som nu utgör master bedroom.

Detta är en villa som måste synas på plats, varmt välkomna på visning!

Ett par minuters promenad bort finner ni busshållplatsen med tät trafik till Slussen. På promenadavstånd finns Nyckelviken med allehanda friluftsliv, såväl förskolor som skolor samt Skurusundet och Ektorp Centrum med bl a matbutik, bageri, Pressbyrå, gym och videobutik. För ett mer komplett utbut av butiker och bekvämligheter finns Nacka Forum och Sickla Köpkvarter på bekvämt bilavstånd. Bilfärden in till stan tar beroende på trafik från 5-10 minuter.

CarlChristian Rounick - Mäklare Nacka

STORLEK:

6 Rum

BOAREA:

160 kvm

BIAREA:

45 kvm

Tomtarea:

1 024 kvm

Slutbud:

14 250 000 kr (89 063 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 69 512 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

CarlChristian Rounick

CarlChristian Rounick

0708-67 70 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter