Fredsgatan 9A

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 400 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Nyrenoverad lägenhet 2:a med fiskbensparkett och vackra fönster!

- Flexibelt tillträde
- Nyrenoverad
- Fiskbensparkett
- Hiss
- Stort vindsförråd (ca 7,6kvm)

Vacker och nyrenoverad! Här bor du i en helt nyrenoverad lägenhet kombinerad med vackra orginaldetaljer från sent 20-tal. Läget kan inte bli bättre, invid T-bana, restauranger & natursköna omgivningar runt Lötsjön och Råstasjön.

I centrala Sundbyberg tronar denna byggnad anno 1929 upp sig. Lägenheten har genomgått en totalrenovering och bjuder på ljus och rymd med fina golv i fiskbensparkett och vita väggar som skapar en neutral bas att inreda efter. Köket är yteffektivt med mycket god förvaring med charmigt industriglasfönster. Kyl/frys i fullhöjd är snyggt inbyggd bakom vita integrerade skåp. Både soffa, säng och annan trivselmöblering får gott om plats vardagsrummet. Sovrummet får plats med en fullstor säng samt sängbordsmöbel. Badrummet med dusch och tvättmaskin nås från hallen och är helkaklat och stilrent med förvaringsutrymme i kommod. I hallen finns en rymlig klädkammare och flertalet garderober. Till bostaden hör dessutom ett rymligt vindsförråd. Här ges möjligheten att flytta in i en helt topprenoverad bostad samtidigt som den charmiga sekelskifteskänslan finns bevarad. Stabil förening med hiss i huset.

På bekvämt gångavstånd når man Sundbybergs shoppingstråk med butiker, barer, kaféer och restauranger. Detta ett utmärkt boende för dig som söker en blandning av storstads- och småstadsliv nära naturen. T-banan (blå linje Duvbo) och buss 515 mot Odenplan har sina hållplatser på någon minuts gångavstånd. Pendeltåget når man på 5-7 minuter. Den som istället längtar till naturen och avkopplande grönska tar sig till Tornparken eller Lötsjön med fina motionsspår på bara några minuter!

Varmt välkommen på visning!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

3 115 kr

Slutbud:

3 400 000 kr (66 667 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter