Råbyvägen 57F - Fast pris

Gränby / Uppsala kommun
  • 2 Rum
  • 65 kvm

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Välplanerad 2:a (som går att göra om till 3:a) med en smart planlösning och där bredband ingår i månadsavgiften. Bekvämt och praktiskt boende med cykelavstånd till centrum och stationen.

De som bor i denna förening uppskattar det citynära läget, här är det lätt att från bostaden ta sig till Uppsalas olika hörn. Från bostaden har ni väldigt nära till moderna IFU arena med Uppsalas finaste idrottsanläggning, här bjuds det på idrott i världsklass, det finns även en uppskattad lunchrestaurang. Vidare är det lika nära till Gränby köpstad och Gränby centrum. Här finner ni Uppsalas bästa shopping.

Ett vindsförråd på ca 5-6 kvm tillhör lägenheten.

Med krypavstånd från bostaden finner ni även gym och ICA.

För den som pendlar via bil är det lätt att ta sig ut på E4an.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. Tryck på knappen "Boka online" för att välja visningstid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Mikael Lindström - Mäklare Uppsala

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

65 kvm

Avgift:

3 987 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Mikael Lindström

Mikael Lindström

0768-54 99 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter