Bondegatan 18, 4 tr

Södermalm / Katarina/Sofia / Stockholm kommun
4 260 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 kvm

Optimalt planerad 2:a med balkong i söder!

Välkommen till denna optimalt planerade 2:a med balkong belägen på 4 trappor på lugna Bondegatan. Här bor ni i ett populärt SoFo-läge i en stabil förening med låg avgift. Lägenheten är mycket ljus tack vare sina stora fönsterpartier samt balkong i högt och fritt söderläge mot lugn innergård. Lägenheten har en smart öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger en social och rymlig känsla där inga kvadratmetrar går till spillo. Lägenhetens väldisponerade separata sovrum med plats för stor säng (idag 160 cm) gör att bostaden passar lika perfekt för par som singel.
Även mycket goda förvaringsmöjligheter finns i platsbyggd garderobsvägg samt i i en stor walk-in-closet. Badrummet är helkaklat och klinkat.

BRF Bonden Större 41 är en äkta bostadsrättsförening på Södermalm, Stockholm som äger 2 fastigheter med 58 bostadsrättslägenheter på adresserna Bondegatan 18, och Bondegatan 22. Föreningen äger marken.

Område:

Lägenheten ligger på en attraktiv adress mitt i SoFo endast ett par kvarter från Nytorget och med närhet till både Vitabergsparken och Sofia Kyrka.
SoFo, som avgränsas av Folkungagatan i norr, Erstagatan i öster, Götgatan i väster och Ringvägen i söder, har utvecklats till en mycket omtyckt Söderidyll. Området är också mycket omtyckt för sina många restauranger, caféer, barer, småbutiker och skivbutiker.

Med närhet både till Medborgarplatsens tunnelbanestation (grön linje) och till Renstiernas Gata/Tjärhovsplan är kommunikationerna mycket bra. Från Tjärhovsplan tar du dig snabbt med 2:ans buss vidare till Norrtull via Norrmalmstorg. På Renstiernas gata stannar både 3:an och 76:an som tar dig vidare mot Stockholms innerstad.

Varmt välkomna på visning!

Lägenheten är registrerad som en etta i lägenhetsförteckningen, disponeras idag som en tvåa.

Johan Hägg - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 414 kr

Slutbud:

4 260 000 kr (101 429 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter