Kvarnvägen 38C

Järfälla/Västra Jakobsberg / Järfälla kommun
3 100 000 kr
  • 3 Rum
  • 79.5 kvm

* Materialval av hög kvalitét
* WOW känsla när du kliver innanför dörren
* Balkong i soligt läge
* Nära till pendeltåg och bussterminal
* Närhet till Jakobsbergs Centrum


Varmt välkommen Kvarnvägen 38 C i populära Västerby.

Här väntar en modern och påkostad bostad i nyproduktionskick (2018) med balkong i soligt läge.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av en "WOW"- känsla. Kvalitativa materialval, extremt bra planering samt moderna och attraktiva färger. Här finns absolut inget att klaga på.

Hallen erbjuder goda avhängnigsmöjligheter i form av inbyggda garderober, hatthylla och städskåp. I vardagsrummet har du gott om plats att möblera efter egen smak och stil och här får hela familjen plats för att umgås och socialisera. Två sovrum med goda inredningsmöjligheter och gott om inbyggd förvaring.

I Kvarnstugan bor du lummigt och grönt i soligt söderläge bara ett stenkast från pendeltågsstationen i Jakobsberg. Bostaden ligger på 1:a våningen souterrängplan. Lägenheten är mycket ljus och luftig med genomgående öppen planlösning. Inredningen är modern med ljusa trägolv, gott om fönster och generösa öppna sociala ytor. Det stilrena och välutrustade köket från Vedum med stänkskydd av marmor, vädringsfönster samt vitvaror från Electrolux är tillsammans med vardagsrummet bostadens naturliga hjärta. Sovrummen är mysiga och privata med inbyggda garderober för optimal förvaring och badrummet är utrustat med samtliga bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare och golvvärme.

Här bor du i ett lugnt hörn av Jakobsberg med kommunikationer, service, restauranger och shopping på behändigt avstånd.

Välkommen till Kvarnvägen 38 C!

Här bor ni i ett lugnt läge, men samtidigt gångavstånd till Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt kommunikationer i form av flertalet bussar och pendeltåg som tar er till Stockholms Central på ca 19 minuter. På ett par minuter med buss når ni även IKEA och Barkarby outlet. Vackra naturområden och stort utbud av fritidsaktiviteter såsom naturreservaten Järvafältet och Görväln som även har en mysig badplats. Nära har ni även till simhall, tennishall, ishall, skidbacke, golfbana och motionsslingor.

Seydo Aydogan - Mäklare Järfälla

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79.5 kvm

Avgift:

4 488 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (38 994 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter