Hagalundsgatan 8, vån 9

Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 79 kvm
Anmäl intresse

Renoverad och fräsch 3:a högt upp i huset!

Välkommen till denna trivsamma 3:a med ett centralt läge nära till Solna C och Mall of Scandinavia samt utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Genomgående diskreta och stilrena ytskikt. Samtliga ytor utnyttjas optimalt och erbjuder flera goda inredningsalternativ. Lägenheten disponeras med två rymliga sovrum, sällskapsvänligt vardagsrum samt ett kök med plats vid fönster för flera personer. Köket är renoverat och välutrustat och gör matlagning till ett sant nöje. Bostaden har utmärkt förvaring i flertalet garderober. Badrummet och gästtoaletten är stambytt och håller högstandard. Till boendet hör en inglasad balkong i soligt läge som vetter över trivsamma omgivningar.

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 580 :-/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis intill området. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79 kvm

Avgift:

4 187 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hagalundsgatan 8, vån 9

HitCounter