Hagalundsgatan 8, vån 5

Solna Hagalund / Solna kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 89 kvm
Anmäl intresse

Väldisponerad och fin 4:a med smakfulla materialval!

Välkommen till denna fina och väldisponerade renoverade 4:a högt upp i huset!
Stor och välkomnade hallen med gott om plats för avhängning. WC i anslutning till hallen och stort stambytt badrum med dusch. Master bedroom med gott om förvaring och utgång till den inglasade balkongen. Andra sovrummet är lätt att inreda och har även utgång till balkongen. Köket är öppet mot vardagsrummet och erbjuder mycket yta för både förvaring och matlagning. Stort matbord får plats och härlig vy samt köksö. Vardagsrummet är stort och enkelt att inreda med stor soffgrupp och TV samt mediemöbel. Tredje sovrummet passar utmärkt som kontor men är även mått anpassat för att användas som ett riktigt sovrum.

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 580 :-/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis intill området. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Patrik Barej - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

89 kvm

Avgift:

4 717 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Patrik Barej

Patrik Barej

0708-67 70 30


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hagalundsgatan 8, vån 5 Solna Hagalund

HitCounter