Björkbacksvägen 12

Såld Bromma Ulvsunda Stockholm kommun

Mitt i natursköna Johannesfred/Ulvsunda hittar ni den här trivsamma tvåan till salu, med ett högt läge på andra våningen och fönster åt två håll vilket ger ett fint ljusinsläpp. Planlösningen är helt optimal och varje kvadratmeter är väl genomtänkt! Här erbjuds en generös takhöjd, vacker fiskbensparkett, fint plankgolv, fönsterbrädor i sten samt flera rymliga (inbyggda) garderober från byggåret. Badrummet är modernt renoverat 2014 med golvvärme, dusch och egen tvättmaskin.

Det underbara vardagsrummet har två fönsterpartier och är väldigt trivsamt, här kan man enkelt möbleras med soffa, fåtölj, tv-möbel, bokhyllor eller annat som önskas. Sovrummet ligger lugnt och ostört och rymmer en dubbelsäng, sängbord samt förvaringsmöbel. Det finns två inbyggda garderober med överskåp som ger utmärkt klädförvaring. Det trevliga köket har delvis en gammal skåpinredning bevarad och delvis en modernare del, med gott om förvaringsmöjligheter.

Naturlig del för matplats för 4 personer.

Mycket trevliga omgivningar med en gemensam grillplats precis utanför porten som omges av ett lummigt skogsparti. Stabil förening med en belåning runt 5000 kr/kvm (medel) och flera stora renoveringar gjorda såsom fönsterbyte, stammar och elstigar. Medlemmarna har möjlighet att nyttja bastu samt en övernattningslokal för vänner eller släkt som kommer på besök. Det finns flera tvättstugor och den närmsta ligger i huset bredvid (nr 16) där även en av de två bastur gör.

Johannesfred/Ulvsunda är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet. Badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym. Nära till Ulfsunda slott där man kan lyxa till det med en mysig hotellfrukost, en dag på spaet eller staycation med trerättersmiddag. Promenadavstånd till stora Citygross och Bauhaus. Även shopping vid Bromma Blocks med flera restauranger och caféer. Vill man ta shoppingen till en högre nivå tar du dig enkelt till Mall of Scandinavia med tvärbanan (Solna Station), dit tar det 17 minuter.

Området har mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med tvärbana och bussar. En station bort med tvärbanan ligger Alvik och du kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city (ca 10 min) och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Sundbyberg och Solna. Endast några minuter från bostaden ligger busshållplatsen där man kan åka vidare mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Välkomna på visning!

Slutpris 2 500 000 kr
Pris / kvm 55 556 kr
Boarea 45 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 941 kr
Mäklare Bromma/Spånga
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film