Grumsgatan 3

Farsta Centrum / Stockholm kommun
3 250 000 kr
  • 3 Rum
  • 75 kvm

I brf Utö bor du i en förening som både är stambytt, har fiber indraget och genomfört ett fönsterbyte. Föreningen har också precis genomfört ett hissbyte till en modernare och framförallt större hiss.

Denna bostad ligger ett stenkast från prisbelönta Farsta centrum. Här erbjuds bland annat en underbar balkong med plats för ett mindre sällskap.

Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Hästhagsskolan (årskurs F-6), Magelugnsskolan (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-6), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9).

Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen.

Kontakta mäklare för ytterligare funderingar

Simon Strand - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

75 kvm

Avgift:

4 239 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (43 333 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Simon Strand

Simon Strand

0708-99 79 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter