Johan Enbergs Väg 7

Johan Enbergs Väg 7

Solna/Huvudsta / Solna kommun
 
  • 2 Rum
  • 67 kvm
Anmäl intresse

Nyrenoverad pärla med sjöutsikt!

Välkommen till en väldigt fräsch och nyrenoverad (2019-2020) 2:a i ett populärt område. När ni stiger in i den öppna hallen slås ni av denna ljusa och stilrena lägenhet. Vidare när ni går in i lägenheten kommer ni hitta det helkaklade badrummet som är av högsta kvalitet. Sovrummet är väldigt rymligt med plats för förvaring och som vetter mot grönska och sjöutsikt. Köket är väldigt effektivt och med plats för matgrupp så garanteras middagar med hög mysfaktor! Vardagsrummet är stort och med plats för flera möbelgrupper och från detta rum så når du även den stora, inglasade balkongen som även den vetter mot grönska, sjöutsikt och lugn i omgivningen.

Här har ni närhet till det mesta en familj kan önska sig utan att lämna närheten till Stockholms innerstad. På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskola. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng. Hufvudsta ridklubb och 4-H gården, Augustendal, erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn.

En vacker promenad längs stranden på ca 10 minuter leder er över Karlbergskanalen till Kungsholmen och möjligheten att träna på Sats Stadshagen eller shoppa i Lindhagens nybyggda Galleria. På ett par minuters promenad nås T-bana som tar dig till T-centralen på endast 7 minuter och i anslutning till T-banan finns flera busslinjer. Åker ni bil är ni snabbt ute på påfartslederna.

Varmt välkomna på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

67 kvm

Avgift:

3 131 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Johan Enbergs Väg 7 Solna/Huvudsta

HitCounter