Björkbacksvägen 44

Bromma Ulvsunda / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 45 kvm

Underbart läge höst upp!

Med ett tyst och ostört läge högst upp i huset hittar ni den här välplanerade tvåan på Björkbacksvägen, där huset ligger på en liten höjd ovanför gatan vilket ger bostaden en fri och skyddad vy. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger ett otroligt generöst ljusinsläpp från tre fönster och som tillsammans med den tilltagna takhöjden bidrar till en känsla av rymd. Köket är fullutrustat med mycket förvaring och bl.a. diskmaskin, ugn och mikro i arbetshöjd samt häll. Det ryms ett matbord för 4 personer i öppningen mellan rummen. Sedan går det enkelt att möblera med soffa, fåtölj, tv-möbel eller annat som önskas. Sovrummet ligger lugnt och ostört med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbel/garderober. Det finns inbyggd förvaring med vackra dubbeldörrar i original och överskåp vilket ger utmärkt kläd- och annan förvaring. Badrummet är stambytt med dusch. Bekvämt med tvättstuga i samma port.

Här bor man i en stabil förening med en belåning runt 5000 kr/kvm (medel) och flera stora renoveringar gjorda såsom fönsterbyte, stammar och elstigar. Medlemmarna har möjlighet att nyttja bastu samt en övernattningslokal för vänner eller släkt som kommer på besök. Det finns flera tvättstugor och en av dessa ligger i samma hus/port vilket är en stor fördel.

Johannesfred/Ulvsunda är ett grönskande område mitt i Bromma med ständig närhet till vattnet. Badmöjligheter samt utsökta promenad- och joggingstråk utefter Ulvsundasjön och Lillsjön. Vid Lillsjön finns ett trevligt utegym. Nära till Ulfsunda slott där man kan lyxa till det med en mysig hotellfrukost, en dag på spaet eller staycation med trerättersmiddag. Promenadavstånd till stora Citygross och Bauhaus. Även shopping vid Bromma Blocks med flera restauranger och caféer. Vill man ta shoppingen till en högre nivå tar du dig enkelt till Mall of Scandinavia med tvärbanan (Solna Station), dit tar det 17 minuter.

Området har mycket goda kommunikationsmöjligheter, både med tvärbana och bussar. En station bort med tvärbanan ligger Alvik och du kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Från Alvik går gröna linjens tunnelbana in mot city (ca 10 min) och här ligger Alviks Torg som erbjuder butiker, restauranger, gym samt den anrika SALK-hallen. Åt andra hållet med tvärbanan nås Sundbyberg och Solna. Endast några minuter från bostaden ligger busshållplatsen där man kan åka vidare mot Brommaplan, Arlanda, Bromma flygplats, Mörby station m.fl.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

3 941 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (54 444 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter