Råbyvägen 76

Kapellgärdet / Uppsala kommun
1 595 000 kr
  • 1 Rum
  • 30.5 kvm

Trevlig etta i populära Kapellgärdet!

*** FAST PRIS ***
Lägenheten säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

Välkommen till det vackra flerfärgade huset på Råbyvägen. Här finns en trivsam lägenhet med genomgående ljusa färgval och mycket fönster. Lägenheten är smart planerad och erbjuder mycket förvaringsmöjligheter samt ett luftigt kök, fräscht och stort badrum och ett rum med plats för soffa och säng samt utgång till möblerbar balkong.

Området längs Råbyvägen är ett av Uppsalas mest expansiva och här bor man med ett bekvämt avstånd till centrum, Gränby köpstad, motionsspår och flera mataffärer. Pendlaren tar sig enkelt till Resecentrum eller snabbt ut på de stora trafiklederna med bilen. Bostaden är taktiskt belägen med bekvämt avstånd från centrum där du kan uppleva allt som Uppsala har att erbjuda. I närheten ligger även Gränby Centrum med all tänkbar service. Goda kommunikationsmöjligheter med buss och närhet till Uppsala Centralstationen. Väljer du bilen ta dig via Tycho Hedéns väg ut på E4:an.

Walle Aboukhaled - Mäklare Uppsala

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

30.5 kvm

Avgift:

2 297 kr

Slutbud:

1 595 000 kr (52 295 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Walle Aboukhaled

Walle Aboukhaled

0768-56 47 24


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter