Helgesons väg 8J

Finntorp / Nacka kommun
3 295 000 kr
  • 3 Rum
  • 54 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 3:a med stor solig uteplats i västläge

I detta lugna och gröna område hittar du en lägenhet med en fantastisk radhuskänsla och med en uteplats som bjuder på sol i stort sett hela dagen. Brf Talliden 1 är omåttligt populär och sällan blir lägenheter här till salu.

Varmt välkomna till denna mycket smart planerade 3:a. Lägenheten är ljus och fräsch med renoverade ytskikt. Lägenheten är i mycket bra skick med snyggt materialval och utmärkt smak. Vardagsrum och kök i en härlig öppen planlösning och en suverän uteplats med sol hela dagen. Perfekt för den som gillar att grilla hela sommaren.

Finntorp präglas av närförortens lugn men har ändå en direkt närhet till Stockholms innerstad. Med utmärkta kommunikationer i form av buss och Saltsjöbana tar ni er in till Slussen på ca 7 minuter. I Finntorps centrum finns restauranger, service, café/bageri och matbutik. Ungefär 500 meter från bostaden finns vackra promenadbryggor längs vattnet till Svindersvik och Nacka strand. Cykelavstånd till Södermalm.

På Helgesons väg bor ni i ett väldigt barnvänligt område, här har ni nära till skolor och förskolor. Även nära till natur, friluftsliv och badsjöar. Ett par minuters promenad till Järlasjön för bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. I Nackareservatet finns möjlighet för skidåkning, golf samt givetvis härliga skogspromenader. Ett par minuters promenad till Sickla Köpkvarter erbjuder allt som kan önskas i form av butiker, mataffärer, restauranger, bekvämligheter, träningsanläggningar och biograf.

Varmt välkomna på visning!

Filip Tentak - Mäklare Nacka

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

54 kvm

Avgift:

2 965 kr

Pris:

(61 019 kr/kvm) 3 295 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Helgesons väg 8J Finntorp

HitCounter