Clementingränd 41

Järfälla Viksjö / Järfälla kommun
2 460 000 kr
  • 2 Rum
  • 70.5 kvm

Välplanerad och stilfull med bra sovrum, stor alkov och generös balkong i skönt solläge!

ACCEPTERAT PRIS - Välplanerad och stilfull med bra sovrum, stor alkov och generös balkong i skönt solläge! Lägenheten har dessutom en installerad luftvärmepump för bästa inomhusklimat oavsett väder utanför - bekvämt och bra för plånboken. Här bor du modernt invändigt med ett snyggt och praktiskt kök i klassisk vit design där du har de tänkbara bekvämligheterna och ett stort och rymligt vardagsrum med plats för både soffmyset och middagsbjudningen. Badrummet är kaklat i ljusa toner med inslag av blått och här har du också möjlighet att installera en egen tvättmaskin och torktumlare - tvätta när du vill utan att anpassa dig till bokningar eller maxa tvätten i en av föreningens välutrustade tvättstugor - valet är ditt!

Det moderna inuti bryts fint av med Bullerby-känslan utanför. Ett lugnt kvarter alldeles vid skogsbrynet samtidigt som du bara är en promenad bort från Viksjö centrum med sitt rikliga utbud.

Du är omgiven av lugnet med grönska, fina promadstråk, lekparker, bra förskolor och skolor men samtidigt bara en promenad bort från Viksjös serviceutbud. Föreningen du bor i är stabil och erbjuder många faciliteter. Är du kalassugen finns föreningslokalen att låna och för långt gångna gäster en övernattningslägenhet, eller vill du hobbysnickra Ernst senaste kreation finns hobbyrummet rätt över gatan. Bastusugen? - ja, då finns det en nyrenoverad bastu (2020) att låna - med gott om tider, bara plocka riset i skogen och sen in i värmen. Älskar du att effektivisera tvättandet - tvätta för fulla muggar! - Här har du hela tre tvättstugor med gott om tider för när det passar dig och inte tvärtom. Har du behov av bilplats? - parkeringsplats med låst grind finns tillgängligt för endast 215 kr/mån (kontrollerat 2021-04-13). För dig som har elbil finns även möjlighet till elbilsplats med låst grind. Ett genomtänkt boende helt enkelt!

Välkommen till Clementingränd 41 - Stora utrymmen, fin standard, ett oslagbart läge och en stabil förening!

Kontakta gärna mäklare Paola för mer information!


Kontakta mäklare Paola för mer information!

Paola Guerrero - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

70.5 kvm

Avgift:

3 344 kr

Slutbud:

2 460 000 kr (34 894 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter