Krysshammarvägen 20

Nyrenoverad och rymlig bostad i attraktivt läge!

Till salu Solna/Huvudsta Solna kommun

*** ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING! ***

Välkommen till denna nyrenoverade och rymliga 1:a med låg avgift i attraktivt läge! Bostaden är optimalt planerad med ett rymligt kök med plats för stort matbord, ett väldisponerat vardagsrum med goda möjligheter för att avgränsa till sovrum/sovalkov. Vidare finns ett bra badrum och en rymlig hall med förvaring i garderober. Stora fönsterpartier med rikligt ljusinsläpp och ljusa färger.

På Krysshammarvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd nås Huvudsta Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Här finns det även utmärkta kommunikationer med tunnelbana som tar en till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. På endast fem minuter når man även tunnelbanan i Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på 7 minuter och till Fridhemsplan på endast ett par minuter.

Det är gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker och service, även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser. Det finns dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.

För er som uppskattar vacker natur så finns det härliga promenadstråk längst Ulvsundasjön och Pampas Marina. För den badsugne finns Huvudstabadet som är Solnas största tempererade utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Bredvid ligger ett ridhus, en 4H-Gård och en utomhusteater.

Välkommen på visning!

Budgivning pågår
Pris 2 575 000 kr 55 978 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift 1 657 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här