Gränsgatan 28

Gränsgatan 28

Solna Råsunda / Solna kommun
 
  • 2 Rum
  • 45 kvm
Anmäl intresse

* Högst upp med terrass i västerläge!
* Sol från strax efter lunch till solnedgång!
* Gemensam pool på innergården för svalkande dopp!
* Insynsfritt!
* Nära till alla tänkbara kommunikationer!
* Garage!

Här bor du på bästa adress i hjärtat av centrala Sundbyberg och pittoreska gamla Råsunda!

Välkommen till denna yteffektiva tvårummare med utsikt över Sundbybergs takåsar. Lägenheten har en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Utrymme finns även för att hänga av sig jackor och skor. Gå vidare in och du slås av ett fantastiskt ljusinsläpp från dem stora fönsterpartierna längst bostadens kök och vardagsrum. Den öppna planlösningen skapar stora sociala ytor för familj och vänner att umgås. I det arbetsvänliga köket kan du briljera med dina matlagningskunskaper samtidigt som all maskinell utrustning erbjuds i form av bland annat ugn, induktionshäll, mikro och diskmaskin. Badrummet är precis som köket toppmodernt med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Trivsamt och rogivande sovrum med plats för bred säng och garderober. Här bor du i en trivsam förening med bland annat garage, gemensam takterrass och pool på innergården!

Snett över gatan ligger Sats samt mycket omtyckta restauranger som Lilla Rött, Tuletorgets Thai House Wok och Piatti. I närliggande Tuletornen finns också Waynes Coffe och frisörsalong. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken med ett varierat utbud av butiker, restauranger och caféer.

Sundbybergs kollektivtrafiknät är ett av de bästa. På 50 meters avstånd från dörren når du direkt buss 515 till Odenplan och från Sundbybergs centrum nås övriga linjer med tunnelbana, (lägenheten ligger mycket bra till mellan de båda blå tunnelbanelinjerna; Näckrosen och Sundbyberg centrum) pendeltåg, fjärrtåg och tvärbanan som knyter ihop Sundbyberg med Alvik och Solna. På 20 min promenad nås Skandinaviens största köpcentrum - Mall of Scandinavia. Vill man besöka Gamla filmstaden erbjuds bland annat en SF-biograf, restauranger och ett mysigt våffel-café.

Fina promenadstråk erbjuds runt Lötsjön samt Råstasjön som ligger endast en kort bit från lägenheten. Runt sjöarna är det mycket populärt att promenera, ta en joggingtur eller slå sig ner för en matbit på Gröna Stugan som ligger vackert belägen vid Lötsjön.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

45 kvm

Avgift:

2 512 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gränsgatan 28 Solna Råsunda

HitCounter