Sankt Göransgatan 153

Kungsholmen / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 22.5 kvm
Anmäl intresse

Kvadratsmart lägenhet med ett ypperligt läge nära kommunikationer, grönområden och innerstadspulsen!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING - Kontakta mäklaren vid intresse/mer info!

Välkomna till denna kvadratsmarta lägenhet med ett ypperligt läge nära både kommunikationer, grönområden och innerstadspulsen!

LÄGENHETEN
Du välkomnas in i en rymlig hall med svart klinkergolv och goda förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med spegeldörrar. Lägenheten erbjuder ett stort och ljust allrum med plats för bland annat platsbyggd säng med förvaring under, soffa och matgrupp. Stilrent kök med ljusgråa skåpluckor, mässinghandtag och gråmelerad bänkskiva. Utrustat med kyl/frys, ugn/spis och diskho. Stambytt och helkaklat badrum i ljusa materialval. Genomgående ljusa och fina ytskikt, ett stort fönsterparti som inbringar ett fint ljus i hela lägenheten och goda förvaringsmöjligheter. Till lägenheten disponeras dessutom ett förråd.

FÖRENINGEN
Här bor du i den äkta och stabila bostadsrättsföreningen Tjället 6 bestående av 182 bostadsrätter, 2 hyresrätter samt 3 hyreslokaler. Huset är byggt 1949 och är idag kulturmärkt eftersom att det är ett av få innerstadshus från 50-talet som finns kvar i originalskick. Föreningen har en låg belåning om endast 3 193 kr/kvm enligt årsredovisningen 2019 och har bra bekvämligheter för dess medlemmar. Det finns bland annat en gemensam takterrass med fantastisk utsikt, cykelförråd, festlokal, övernattningslägenhet för gäster och en fräsch relaxavdelning med bastu.

OMRÅDET
Här bor du med direkt närhet till såväl grönska som innerstadens puls. I närområdet finner du ett stort utbud av både service, mat, gym och shopping. Ett stenkast bort ligger Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs kanalen samt Hornsbergs Strands badbryggor. Med en kort promenad når du Lindhagens Galleria med bland annat apotek, systembolaget och Ica Maxi samt Västermalmsgallerian och shoppingstråken vid Fridhemsplan. Utmärkta kommunikationer i området med flertalet bussar och Stadshagens T-banestation utanför porten.

Elias Thingvall - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

22.5 kvm

Avgift:

1 069 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sankt Göransgatan 153 Kungsholmen

HitCounter