Playa del Acequion - Torrevieja

Playa del Acequion - Torrevieja

135 000 €
  • 4 Rum
  • 3 Sovrum
  • 80 kvm
Anmäl intresse

Lägenhet på första linjen med stor terrass.

Underbara lägenheter på första linjen i Torrevieja med lite renoverings behov. Här får den kräsne en underbar lägenhet som ligger på bästa läge med svårslagen utsikt. Med havet som brusar utanför fönstret så har du härlig melodi att somna in till varje kväll.Det finns gott om restauranger och barer i området. Så vänta inte med drömmen.
Lägenheten disponeras med tre sovrum, två badrum, välplanerat kök och ett stort vardagsrum. Från vardagsrummet och balkongen som är 18 kvm har man en underbar utsikt över Medelhavet. Detta är ett trevligt boende som uppfyller alla kriterier man kan ha av ett semesterboende eller permanent tänk. Det finns en gemensam pool till fastigheten också.

Torrevieja är en underbar stad i provinsen Alicante med ca 100,000 invånare. Torrevieja har länge varit det självklara valet för skandinaver som söker sig till solen, med sin närhet till Alicante flygplats och sina vackra och populära badstränder. Torrevieja har något att erbjuda alla då den bjuder på en härlig mix av sol, kultur, uteliv och golf. För den golfintresserade finns ett flertal populära golfbanor bl.a. Las Colinas golf utsedd till Spaniens bästa golfbana 2016 och 2017. Här finns även fyra spännande vindistrikt med arrangerade guidade turer som avslutas med provsmakning.


Välkommen ned för visning

Mayis Garoian - Mäklare Costa Blanca

STORLEK:

4 Rum(Varav 3 Sovrum)

BOAREA:

80 kvm

Avgift:

47 €

Pris:

(1 688 €/kvm) 135 000 €

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Playa del Acequion - Torrevieja

HitCounter