Tomtebogatan 29

Vasastan Birkastan / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 40 kvm
Anmäl intresse

Magisk sekelskiftestvåa, belägen i hjärtat av Birkastan!

Äntligen kan jag stolt presentera denna mycket välplanerade samt yteffektiva tvåa med över 3 meter till tak. Lägenheten har massor av originaldetaljer såsom vackra trägolv och djupa fönsternischer, allt i en äldre vacker sekelskiftesfastighet.

Direkt när man kliver in i lägenheten möts man av en hemtrevlig entré med goda avhängningsutrymmen samt inbyggda förvaringsmöjligheter. Här har man även gjort plats för en liten tvättstuga. Bostaden erbjuder en genomgående planlösning med fönster i två väderstreck ,vardagsrummet som ligger i nära anslutning till entrén bjuder på ett ljust och luftigt rum med två stora fönsterpartier samt plats för allt man kan behöva. Rummet har en mycket tilltalande disponering som frigör stora social ytor och rymmer med enkelhet plats för både matbord, soffa och tv möbler. Köket är fullt utrustat med diskmaskin och stora arbetsytor tillsammans med förvaring hela vägen upp till taket. Vidare har vi sovrummet som rymmer plats för stor dubbelsäng tillsammans med gott om plats för förvaring med utsikt över föreningens innergård.

Föreningen har en mycket god ekonomi där man lyckats hålla en mycket låg belåning om ca 3 401 kr lån/kvm samtidigt som under det senaste året genomgått en omfattande trapphusrenovering. Bostaden är dessutom utrustad med ett nytt elsystem. Utöver detta så äger föreningen marken och har 2 lokaler som ger intäkter. Kort och gott en mycket välmående förening.

På idylliska Tomtebogatan bor ni lugnt och fridfullt med Rörstrandsgatans myllrande folkliv runt hörnet. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, mysiga caféer och butiker. Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen eller längs med Brunnsviken i Hagaparken samt fina tennisbanor utomhus. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar.

Idag är charmiga Birkastan ett eftertraktat bostadsområde. Det kallas ofta för lilla Paris på grund av den franska atmosfären med många restauranger och caféer. Särskilt längs Rörstrandsgatan finns populära mötesplatser och ett bra utbud för nöjesliv.

Missa inte chansen att upptäcka denna fantastiska bostad på en av Stockholms stads bästa adresser!

Varmt välkommen på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

1 928 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tomtebogatan 29 Vasastan Birkastan

HitCounter