Ängkärrsgatan 19, vån 3

Ängkärrsgatan 19, vån 3

Solna Huvudsta / Solna kommun
6 195 000 kr
  • 4 Rum
  • 105 kvm
Anmäl intresse

Ljus och modern gavel-4:a med två balkonger och två badrum - direktaccess till garage!

Varmt välkomna till denna gavellägenhet om 4 rum och kök med bäst läge i området med utsikt mot skogsparti. Här bor ni i ett modernt hus med hög standard. Lägenheten har en delvis öppen planlösning med mycket ljusinsläpp från flertalet fönster och har genomgående parkettgolv. Från vardagsrummet ligger utgången till lägenhetens inglasade balkong och från ett av sovrummen nås den andra balkongen. I det generöst tilltagna badrummet finns tvättmaskin och torktumlare. Från hallen nås även det andra badrummet med både dusch och wc. I föreningen finns ett stort garage för föreningens medlemmar med direktaccess från hissen.

Denna fyra andas ljus och hög standard. Direkt innanför dörren slås man av de breda öppna passagerna som ger en känsla av luft och rymd. Lägenheten är mycket välplanerad med ett stort och luftigt vardagsrum som utgör lägenhetens kärna. Rummet har ett generöst ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgången till den inglasade balkongen. I anslutning ligger köket i öppen planlösning, vilket ger utrymme för familj och vänner att samlas och umgås. Intill det stora fönsterpartiet finns möjlighet till en trevlig matplats. Lägenhetens tre sovrum är rymliga och ljusa och här finns plats för förvaring. I anslutning till hallen finns gott om förvaringsutrymme i garderoben bakom spegelskjutdörrar samt förråd/klädkammare. Här finns möjligheter till förvaring av både kläder och saker. Nuvarande ägare disponerar även ett förråd i källaren. Detta är en lägenhet ni definitivt kommer att trivas i!

Bostaden ligger i ett perfekt läge i Solna med närhet till det mesta med god service runt knuten och samtidigt möjligheten att enkelt och snabbt nå Sthlm city. I närheten finns butiker, restauranger, café, matbutik, gym mm. Här finns också Huvudstabadet som erbjuder utomhuspool om sommaren. Solna strandpromenads gröna promenadstråk och nytt strand- och poolbad med bryggor finns inom 10 min promenad nere vid Ulvsundasjön där http://www.solnaseglarskola.se huserar. Här finns även promenad och cykelväg längs Pampas Marina som har en härlig restaurangpaviljong på brygga. Här finns även den vackra 4H-gården och Huvudsta ridskola, Huvudsta slott och Huvudsta Gård. Kajak- och kanotuthyrning finns för en tur på vattnet. Längs Karlbergskanalen kan man inom behagligt promenadavstånd nå Vasastan eller Kungsholmen.

Med bil tar ni er enkelt ut på trafiklederna både norr och söder om stan. Hagaparken där Kronprinsessan med familj bor erbjuder härliga gröna omgivningar, passar perfekt som joggingspår och under sommaren kan ni ta ett dopp i Brunnsviken eller spela tennis på utomhusbanorna vid Haga Forum som också har en trevlig restaurang.

Solna Centrum nås på några minuters avstånd. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen samt flera nyrenoverade parker såsom Augustendal och Pampasparken. Goda kommunikationer med T-bana Västra skogen som nås med ca 5 minuters gång, två linjer till Sthlm C. Västra Skogen och Huvudsta centrum ligger också inom kort promenadavstånd.

Solnas senaste shopping och upplevelsetillskott är Friends Arena med stora evenemang och Mall of Scandinavia, här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Michaela Holmström - Mäklare Täby

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

105 kvm

Avgift:

5 901 kr

Visning:

Söndag 18/4 Kl. 13:15-14:00

Pris:

(59 000 kr/kvm) 6 195 000 kr

Aktuellt bud:

6 250 000 kr (59 524 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ängkärrsgatan 19, vån 3 Solna Huvudsta

HitCounter