Pressarvägen 13

Pressarvägen 13

Järfälla Kallhäll / Järfälla kommun
2 250 000 kr
  • 2 Rum
  • 58.5 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 2:a med balkong!

Accepterat pris! Välkomna på visning på onsdag 17/2 kl 17.30-18.00!

Bostaden präglas av ett mycket gott ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Ytdisponeringen i bostaden är mycket effektiv med generösa och sociala sällskapsytor. Väl tilltaget vardagsrum med en trevlig atmosfär. Här finns det plats för en stor soffgrupp, tv-möbel och annat möblemang efter egna önskemål. Stora fönsterpartier mot bästa solläge med rikligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet når man ut till den trevliga balkongen med lite sjöglimt. Stort och rymligt kök med plats för ett matbord som rymmer 6-8 personer. Modernt kök med goda arbetsytor och gott om förvaringsmöjligheter i skåpen. Rymligt sovrum med plats för säng och garderob.

På gångavstånd finns mysiga promenadstråk längs med vattnet och populära Kallhällsbadet och Ångbåtsbryggan. Området är rena drömmen för den båtintresserade med både Piluddens Båtklubb och Kallhälls Båtklubb samt marinan bara en kort promenad från bostaden. Friskis&Svettis har en stor anläggning på 5 min gångavstånd, och det finns flera utegym att nyttja. I området finns flertalet dagis och Källtorpskolan Kallhäll Centrum finns runt knuten med allehanda butiker samt pendeltåget som tar en till T-centralen på drygt 23 minuter med pendeln.
Här har ni nära till Mälaren och Bolinder strand, Jakobsbergs centrum med all dess utbud samt Barkarby med handelscentrum, IKEA och outlet.

Järfälla är en spännande kommun med både natur och stadspuls känsla. Här finns det aktiviteter för hela familjen som flera badplatser, tennisklubb, Viksjö Golfklubb och Järfälla ridcenter. Andra populära utflyktsmål är anrika Görvälns Slott samt Brukets skidbacke och fritidsområde.

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

58.5 kvm

Avgift:

2 552 kr

Pris:

(38 462 kr/kvm) 2 250 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Pressarvägen 13 Järfälla Kallhäll

HitCounter