Slipgatan 2, 6 tr

Södermalm / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 34 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och mycket fin etta högst upp i huset med stor möblerbar kungsbalkong!

Välkommen till denna mycket välplanerade etta på lugna och trevliga Slipgatan med stor kungsbalkong och milsvid utsikt. Bostaden är väldisponerad med ett rymligt rum, stilfullt kök, ett helkaklat badrum samt en stor kungsbalkong som sträcker sig längst med hela lägenheten. Rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna som i kombination med dess höga läge i fastigheten ger en härlig känsla av rymd. Praktisk förvaring erbjuds i två inbyggda garderober. Sammanfattningsvis är detta en mycket fin och välplanerad bostad som tar tillvara på alla sina kvadratmeter. Välskött och omtyckt förening med låga avgifter och som dessutom äger sin mark.

Här bor du lugnt och skönt i ett av Stockholms mest attraktiva och trendiga områden. Kontinental stämning och kreativ atmosfär färgar tillvaron och i kvarteret finns bl.a. bageri, närbutik, skomakare, barer och caféer. I Hornstulls Galleria hittar du allt vad du kan tänkas behöva såsom kläd, inredning och matbutiker samt systembolag och mycket mer. Andra pärlor i området som inte bör missas är Restaurang Tjoget, Lasse i parken, Vurma, Debaser, Bistro Barbro, Långholmens Brokafé och kvartersbion Bio Rio. Området har goda kommunikationer med flertalet busslinjer samt T-banans röda linje som tar dig in till Stockholms city på några minuter.

Förutom Hornstulls och Högalids generösa utbud av caféer, butiker och service finns vatten och grönområden inpå knuten och här kan du finna Södermalms Båtklubb eller varför inte hyra en kanot hos Långholmen Kajak och paddla dig runt i natursköna områden, ta ett pass i utegymmet som ligger ett stenkast från porten i Pålsundsparken. På Reimersholme, Långholmen, i Tantolunden och längs Årstaviken ges tillfälle till bad, natursköna motionsrundor och andra trevliga nöjen så som vinter- och sommarmarknader. Valmöjligheterna är många och trivseln lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

34 kvm

Avgift:

2 178 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Slipgatan 2, 6 tr Södermalm

HitCounter