Varmfrontsgatan 11, 1tr

Varmfrontsgatan 11, 1tr

Skarpnäck / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 3 Rum
  • 80 kvm
Anmäl intresse

BALKONG MOT INNERGÅRD - MÖJLIGT 3 SOVRUM - HEMMAKONTOR

Både kök och badrum är nyligen renoverade och är i toppklass och övriga ytor är renoverade. Läget är ett av Skarpnäcks bästa och den mysiga balkongen vetter mot innergården och har generösa soltimmar. Det stora sovrummet har en exklusiv walk in closet som kan användas till hemmakontor eller sovrum (det blir då 3 sovrum totalt). Läget är lugnt och fritt men med endast 100 meter till T-bana och mataffär. Varmt välkommen på visning.

FÖRENINGEN:
Stabil förening med 18 hyresrätter och flera lokaler vilket ger ett bra tillskott till föreningens kassa. Här finns det också en festlokal och övernattningslägenhet man kan hyra.

OMRÅDET:
Trivsamt barnvänligt område med lekplatser på i stort sett varje gård. Flertalet skolor och dagis finns i närområdet. En fin lekplats finns också på den egna innergården.

För seniorer finns en omtyckt seniorklubb i föreningen som anordnar olika aktiviteter.

Skarpnäck gränsar till Nackareservatet med ett stort utbud av friluftsliv och naturupplevelser. För sol och bad fantasten är Skarpnäck ett bra alternativ. På kort avstånd finns både Flatenbadet och Söderbysjön.

Vidare så finns Friskis och Svettis (vid T-banan) samt Flex-gym och för dig som gillar golf är de gröna gräsmattorna inte långt borta med Björkhagens golfklubb på cykelavstånd.

Från lägenheten är det ca 2 minuters promenad till T-banan (gröna linjen) och efter ca 20 minuter når du city. Självklart trafikeras området av flertalet bussar som bland annat tar dig till det välbesökta Farsta Centrum.

För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från stan på under 10 min.

I Skarpnäck är det aldrig långt till grönskande natur. Både i och runt stadsdelen finns stora ströv- och naturområden, stadsdelsområdet har störst park- och grönyta per invånare i Stockholm. Ett stort område med koloniträdgårdar, närhet till Nacka naturreservat, Hellasgården och Flatenbadet attraherar många naturälskare. Här finns bra motionsslingor med elljusspår och golfbana. I området finns alla typer av bebyggelse från mysiga radhuslängor till flerfamiljshus.

Bostadsbeståndet är varierande med hyresrätter, bostadsrätter och småhus. Det finns även en del nybyggda radhus längs med Horisontvägen, Helikoptergatan och Luftfartsgatan. I Skarpnäcks centrum finns all tänkbar service; livsmedelsaffär, ett par restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek och skomakare. För den som vill storhandla finns dessutom närliggande Hemköp på Gråhundsvägen med ett varierat sortiment och generösa öppettider.

Shopping hittar man tex i Farsta Centrum med 150 butiker, öppet alla dagar. Gröna linjens Tunnelbana går till Skarpnäck, restid ca 19min till T-centralen. Ett flertal bussar trafikerar också området. Från Horisontvägen går buss 172 till Hökarängen, Huddinge och Norsborg. Buss 173 går till Bandhagen, Älvsjö och Skärholmen. Samt via Skarpnäcks Allé går buss 180 och 181 till Kärrtorp och Farsta. Det finns gott om skolor och förskolor i Skarpnäck. Dessutom finns en hel del parklekar, Skarpnäcks sportfält, ett kulturhus och en lokal biograf.

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

80 kvm

Avgift:

5 424 kr

Visning:

Söndag 7/3 Kl. 12:30-13:00Måndag 8/3 Kl. 18:15-18:45

Pris:

(30 625 kr/kvm) 2 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Varmfrontsgatan 11, 1tr Skarpnäck

HitCounter