Sjövägen 2

Sjövägen 2

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 450 000 kr
  • 2 Rum
  • 57 kvm
Anmäl intresse

Högt upp i huset med magisk vy över Råstasjön!

OBS! ACCEPTERAT PRIS 3 450 000 KR!

- Högt upp i huset, vån 8/9
- Välplanerad planlösning
- Härligt ljusinsläpp
- Stenkast från Råstasjön och dess motionsspår
- Fullutrustat kök och genomgående ljusa ytskikt
- Nuvarande ägare har tillgång till vindsförråd & matkällarförråd
- Ekonomiskt stabil förening
- Planerad framtida byggnation för gula linjen som går från Arenastaden.
- Närhet till både Solna C/Mall of Scandinavia samt Näckrosen T-bana
- Stambytt fastighet år 2006


Välkommen till denna vackra och ljusa 2:a om 57 optimalt planerade kvm. Lägenheten är smakfullt renoverad och genomsyrar en hög standard. Här finns ett stambytt badrum, ett fräscht och fullutrustat kök, ett sovrum med utsikt över Arenastaden och ett ljust vardagsrum med utgång till en balkong i ett lugnt och lummigt läge med magisk utsikt över Råstasjön. Här bor ni högt upp i huset, utan insyn och med en fantastisk sjöutsikt.

Välskött fastighet med två hissar där flera stora renoveringar är gjorda. I källaren ligger den gemensamma tvättstugan som är modernt utrustad. i fastigheten finns även cykelställ, plats för barnvagnar, motionsrum samt ett snickar-/hobbyrum. . Till medlemmarna i föreningens förfogande finns på föreningens tomt utanför huset 32 parkeringsplatser, varav 8 är utrustade med laddstolpe för elbil och 10 platser med motorvärmare. I dagsläget är hyran för en plats med laddstolpe/motorvärmare 500 kr/mån (plus att medlem med laddstolpe blir debiterad för den el som används) och utan motorvärmare 350 kr/mån.

Utmärkta kommunikationer! Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 5 minuters promenad ifrån bostaden, alternativt Solna centrum (blå linje) och pendel (Solna Station samt Sundbybergs Station) ca 10 minuter ifrån bostaden. Inom promenadavstånd når man även tvärbanan som trafikerar sträckan mellan Solna och Alvik. Inom några år står utbyggnaden av gula linjen klar, med en gångavstånd på 10 minuter kommer du att nå Arenastadens tunnelbanestation.

I Arenastaden som ligger ett stenkast bort växer Solnas senaste område upp. Här finns gallerian Mall of Scandinavia som är Nordens största shoppingcenter med ca 250 butiker att välja emellan. I gallerian finns allt man kan önska sig, från olika gym, butiker till större biografer. En kort promenad bort finner man även Råsundavägen som bjuder på mysiga restauranger, caféer, livsmedelsbutiker och småbutiker.

För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger Råstasjön precis utanför dörren, vintertid plogas sjön för entusiastiska skridskoåkare. Nära har man även till Ursvik med flertalet motionsspår, skidspår på vintern av varierande längd samt, Hagaparken med dess härliga gröna omgivningar och promenadstråk runt Brunnsviken.

Varmt välkomna på visning!

Gurvinder Singh - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57 kvm

Avgift:

3 494 kr

Pris:

(60 526 kr/kvm) 3 450 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sjövägen 2 Solna / Råsunda

HitCounter