Sankt Eriksgatan 12. 1,5tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 44 kvm
Anmäl intresse

Fin 2:a på med rymliga rum, stora fönster och låg månadsavgift i skuldfri brf.

Underbar och rymlig tvåa om 44 kvm belägen på våning 1,5 i högt läge mot Sankt Eriksgatan och fönster i solig västersida. Bostaden har en perfekt balans mellan modern bekvämlighet och tidstypisk charm. Lägenheten präglas av stora spröjsade fönster, generös takhöjd och trägolv i original. Den är mycket trivsam, smakfullt inredd och har ett genomgående fint skick med bra förvaring i både garderober och i stort källarförråd.

Bostaden tillhör välskötta Brf Göken 29 och har mycket god ekonomi med flera stora renoveringar bakom sig. Bostadsrättsföreningen är skuldfri, äger marken och har låga månadsavgifter. Föreningen omfattas av 35 lägenheter. Huset är byggt 1912 och försett med hiss. Föreningen tillhandahåller bland annat en nyligen renoverad innergård med grillmöjligheter och flera sittgrupper, tvättstuga med flera maskiner och cykelparkering i källaren.

Ett alldeles perfekt läge i området på bästa adress mitt bland Kungsholmens mest populära kvarter, granne med Norr Mälarstrand, Riddarfjärden och dess härliga promenadstråk längs Mälarens vatten.
Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter endast ett stenkast från Norr Mälarstrand med dess trevliga restauranger och uteserveringar samt fina promenadstråk längs med vattnet. Direkt närhet till shoppingstråken på Fridhemsplan och Västermalmsgallerian som har ett väldigt stort utbud av både service, mat och shopping. En kort promenad från bostaden ligger Kungsholmstorg som erbjuder service såsom mataffärer, apotek, restauranger och ett antal butiker. Här finns också närhet till skolor och dagis. Det finns även en uppsjö av kommunikationer att välja mellan, bl.a. T-bana Fridhemsplan som har sin uppgång endast ett par minuters promenad från lägenheten (grön och blå linje) samt blå busslinjer 1, 3 och 4 med flera. Flygbussen passerar på Fridhemsplan en kort promenad från porten och tar er smidigt till Arlanda.

Varmt välkomna på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

44 kvm

Avgift:

1 086 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sankt Eriksgatan 12. 1,5tr Kungsholmen

HitCounter