Abiskovägen 14

Abiskovägen 14

Vällingby Centrum / Stockholm kommun
1 700 000 kr
  • 1 Rum
  • 26 kvm
Anmäl intresse

Accepterat pris!

Accepterat pris! Ring för visning 0708994561

Nyrenoverad enrumslägenhet i populära bostadsrättsföreningen Kapprocken med både stabil ekonomi och välskötta fastigheter. Lägenheten bjuder på en välkomnande hall med avhängningsmöjlighet i direkt anslutning för bra förvaring. Nyrenoverad kök med halvöppen planlösning mot vardagsrum/sovrum. Helkaklat och stambytt badrum med dusch samt golvvärme. Lugnt och härligt område, bostaden är belägen med gångavstånd till Vällingby Centrum som har ett flertal butiker, caféer och restauranger och service. Närhet till flera fina bad vid Mälaren, vackra omgivningar och fina promenadstråk. Mycket bra kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana från Vällingby. Denna charmiga lägenhet bör upplevas!

Brf Kapprocken är mycket omtyckt och populär. Välskött bostadsrättsförening med stabil ekonomi samt välskötta fastigheter med flertalet stora renoveringar gjorda. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd samt ett mindre matkällarförråd. Föreningen har en gemensamhetslokal som rymmer ca 30-50 personer. Tvättstuga finns och cykel- och barnvagnsrum finns lättillgängligt.

Här bor ni både centralt och nära fina grönområden. Abiskovägen 14 är beläget i ett lugnt och härligt område, med gångavstånd till Vällingby Centrum och dess rikliga utbud, med bra shopping i ett flertal butiker, biograf, caféer, restauranger och isbana på vintern. Närhet till flera bad vid Mälaren, vackra omgivningar och promenadstråk. Förskola finns nära och grundskola på cykelavstånd. Utmärkta kommunikationer med flertal busslinjer och endast 4 minuters promenad till tunnelbana från Vällingby Centrum. För den som önskar finns det gott om idrottsplatser i närområdet samt de populära Nälsta- och Vällingbybaden. I de vackra och naturnära omgivningarna finns löparslingor och vackra promenadstråk bla längs Mälarens strand och i Judarn.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

26 kvm

Avgift:

1 581 kr

Pris:

(65 385 kr/kvm) 1 700 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Abiskovägen 14 Vällingby Centrum

HitCounter