Rissneleden 165

Rissneleden 165

Sundbyberg / Rissne / Sundbyberg kommun
2 350 000 kr
  • 2 Rum
  • 47 kvm
Anmäl intresse

Varmt välkommen till en 2:a på Rissneleden 165.

ACCEPTERAT PRIS Bostaden erbjuder ett lätt möblerat vardagsrum som går att möblera efter tycke och smak och ett rymligt sovrum. Vidare erbjuder bostaden ett stilrent kök med vita snickerier med gott om förvaring i både under- och överskåp. Köket erbjuder även all maskinell utrustning som kan tänkas behövas.

Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, balkongen. Balkongen ligger i fritt läge med förmiddagssol, balkongen rymmer möblemang och plantering. Vidare finner ni bostadens sovrum med walk in closet. Lägenheten erbjuder även ett helkaklat badrum med värmegolv, duschhörna, kommod, spegelskåp samt en kombinerad tvätt/torktumlare.

Med några minuters gång nås Rissne centrum med ett brett utbud av kommunikationsmöjligheter varav t-bana som tar er till centrala Stockholm på endast 16 minuter. Rissne erbjuder stora möjligheter för både lek och sport. I angränsning till Rissne centrum finner ni Rissne ängar som är ett stort grönområde för picknick under årets varmare månader och pulkaåkning på vintern när vädret tillåter. Rissne centrum har blivit uppköpta av Balder AB som tillsammans med Sundbyberg stad kommer att rusta upp Rissne, b.la parken och 350 nya bostäder kommer att byggas. Framtidsplanerna för Rissne är fantastiska och området växer så det knakar.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

47 kvm

Avgift:

2 726 kr

Pris:

(50 000 kr/kvm) 2 350 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Rissneleden 165 Sundbyberg / Rissne

HitCounter