Kiellandsplan 25

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
5 800 000 kr
  • 5 Rum
  • 105 kvm

Unikt 50-talsradhus ett stenkast från Mälaren. Trädgård direkt mot skogen!

Läckert 50-talsradhus om två helplan, beläget precis på kanten av naturreservatet vilket gör att ni kan promenera rakt ut i skogen och sedan vidare ner till vattnet med strandpromenad, bryggor och badplatser. Dessutom en sydvästvänd grönskande trädgård och altan med sol hela dagarna. Mycket stilfullt boende med massor av klassiska attribut från byggåret. I bottenplanet har ni ett fullutrustat kök med massor av förvaring och arbetsytor, separat renoverad WC samt ett stort härligt vardagsrum med vacker originalparkett och utgång till uteplats och trädgård. På det övre planet har ni ett renoverat och stambytt badrum med badkar, förvaring i inbyggda garderober samt tre bra sovrum. Vidbyggt garage som är inrett till bostad och detta används idag som ett fjärde sovrum. Men skulle även kunna användas som arbetsdel eller byggas om till relaxavdelning eller liknande. Detta måste upplevas på plats!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis på vattenbrynet. Från Ljunglöfska Slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta slingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet. Öppet alla dagar, genuin och riktigt bra mat samt grillkvällar med livemusik på sommarkvällarna.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Sedan finns även Gateau samt ett par riktigt bra kvarterskrogar med delidisk i närområdet. Blackeberg är nämligen framtiden, men välkomna redan nu!

Jag har själv bott i föreningen, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar. Eller klicka på denna länk:

https://notarblackeberg.se/

Andreas Nilsson - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

105 kvm

Avgift:

4 843 kr

Slutbud:

5 800 000 kr (55 238 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter