Fridensborgsvägen 161, vån 1

Solna Järvastaden / Solna kommun
2 495 000 kr
  • 1 Rum
  • 39 kvm
Anmäl intresse

Balkong med bästa solläge!

Accepterat pris! Ring för att boka privat visning på 0709997931!
En av de bästa ettorna i Järvastaden med ett bra läge i området och huset med fri utsikt utan insyn. Bostaden har en mycket bra och öppen planlösning samt en balkong med fri utsikt och eftermiddags/kvällssol. Precis utanför bostaden finns ICA, Puls & Träning, service, kommunikationer och restauranger. Välkommen på visning!

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger på promenadavstånd från lägenheten och tar Er in till T-centralen och Odenplan på ca 7-10 minuter. Buss 505 och 540 som går precis runt hörnet och tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20. Med en restid på 27 min tar du också enkelt pendeltåget från Ulriksdals station till Arlanda.

I Järvastaden bor ni direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad- och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Swedbank/Friends Arena står klar. Här finns även Nordens största galleria, Mall of Scandinavia som håller en hög standard på arkitektur, butiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Kamjar Shahi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

39 kvm

Avgift:

2 353 kr

Pris:

(63 974 kr/kvm) 2 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Extra kontaktperson

Shervin Hashemi

Shervin Hashemi

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fridensborgsvägen 161, vån 1 Solna Järvastaden

HitCounter