Cedergrensvägen 4, 3tr

Midsommarkransen / Stockholm kommun
7 725 000 kr
  • 4 Rum
  • 92 kvm

Smakfullt designad gavelfyra med öppen planlösning samt två balkonger i motsatta väderstreck

• OBS extra insatt visning 30/9. Föranmäl er för garanterad plats
• Påkostad nyproduktion
• Två möblerbara balkonger i olika väderstreck
• Gavelläge med fantastiskt ljusflöde
• Garage i huset
• Föreningen äger marken

Nu finns möjligheten att förvärva denna fullträff till lägenhet med centralt läge i Midsommarkransen. Stilen är enhetlig och varje rum präglas av den moderna touchen som byggnadens arkitektur går i. Att mixa sobra toner med moderna materialval gör denna bostad väldigt unik och resultatet kan inte bli annat än enastående. Här bor du med hotellkänsla där du som boende har tillgång till bekvämligheter såsom behaglig komfortvärme i alla rum.

Lägenheten är mycket lättmöblerad och tillsammans med de generösa fönsterpartierna känns bostaden väldigt luftig. Vardagsrum och kök är lägenhetens hjärta och går i perfekt harmoni med en vacker öppen planlösning där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Som en förlängning av rummet finner ni två balkonger i olika väderstreck som nås via en glasad dörr. Balkongernas generösa ytor erbjuder gott om plats för loungedel.

Sovrummen kännetecknas av en rofylld känsla och erbjuder gott om förvaring genom rymliga garderober. Väggarna är målande i vita toner som samspelar vackert med de ljusa parkettgolven. Badrummen följer även dem lägenhetens i övrigt enhetliga känsla som präglas av lyxiga materialval. Extra bekvämligheter i form av praktisk tvättrum med tvättmaskin och torktumlare.

Sammanfattningsvis ett drömboende för den kräsna familjen med hög standard.

Alldeles intill bostaden ligger lummiga Svandammsparken som är Kransens egen oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Den nyrenoverade parken är ordentligt rustad med bollplan, lekredskap, gräsytor, plaskdamm samt nyöppnad sommarbistro.

Under soliga dagar är parken välbesökt och ger besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt med en spännande bok eller andra trevliga sammankomster med umgänge och grillning. Utmed närliggande Tellusborgsvägen finner du smultronställen som LULU Stockholm, Svenska Hamburgerköket, Butsaya Thai, Amazing India samt omtalade Svenska sushiköket. Ett stenkast till braksuccén Svenska Tapasköket vilket är ett spännande tillskott i den redan digra skaran av restauranger.

På cykel-/ promenadavstånd ligger den fridfulla Vinterviken med en prunkande trädgård med café, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan du även bada längs Mälarens vattenlinje, jogga i motionsspår eller ströva i Sätraskogens naturreservat.

Varmt välkommen på visning!

Ilirjana Breznica - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

92 kvm

Avgift:

4 755 kr

Slutbud:

7 725 000 kr (83 967 kr/kvm)

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter