Västmannagatan 71B, vindsvåning

Vasastan / Stockholm kommun
11 000 000 kr
  • 3 Rum
  • 114 + 10 kvm

Varmt välkomna till denna unika vindslägenhet på Västmannagatan 71B!

Här möts du av en öppen och ljus lägenhet med balkong i bästa läge in mot gård med utsikt över Vasastans vackra takåsar. Lägenheten präglas av stilfulla materialval och hög standard i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Tidlöst kök med plats för trevliga middagsbjudningar. Köket är utrustat med allt man behöver. I anslutning till köket ligger vardagsrummet. Här finns plats för den stora soffgruppen. Tack vare den öppna planlösningen får du en härlig och öppen sällskapsyta med plats för fler soff/loungegrupper. Två ordentliga sovrum med gott om förvaring i form av garderober och egen klädkammare. Lägenheten har även två badrum, ett i anslutning till hallen samt ett i anslutning till det ena sovrummet. Rymlig välkomnande hall med gott om förvaring i klädkammare. Lägenheten har en genomgående fin parkett och ljus kulör på alla väggar.

Bostaden ligger i en välskött förening med god ekonomi. Varje lägenhet disponerar ett källarförråd. Hiss hela vägen upp till våningsplanet.

En kort promenad från porten ligger pulserande Odenplan med ett rikligt utbud av allt man kan önska; restauranger, barer, butiker och enormt goda kommunikationer i alla dess riktningar. Inom behagligt gångavstånd från lägenheten ligger även Hötorget, Handelshögskolan, Stockholms Stadsbibliotek och KTH. Stureplans stora utbud av nattklubbar nås på ca 15 minuters promenad. För den som istället söker avkoppling i det gröna rekommenderas Hagaparkens grönskande oas för långa promenader, joggingturer, bad eller diverse utomhusaktiviteter samt om vintern, skridskoåkning med plogad bana. Här finns mysiga och välkända restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken - dit man går på ca 5 minuter. Utöver Hagaparken finns gröna Vasaparken, Observatorie - och Vanadislunden inom bekvämt avstånd. Runt hörnet på Vanadisvägen ligger även entrén till Citybanan.

Välkomna på visning!

Pontus Spelmans - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

114 kvm

BIAREA:

10 kvm

Avgift:

4 033 kr

Slutbud:

11 000 000 kr (96 491 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 88 710 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pontus Spelmans

Pontus Spelmans

0708-99 69 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter