Flygkårsvägen 7, 3 tr

Flygkårsvägen 7, 3 tr

Täby Hägernäs / Täby kommun
1 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 57.4 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 2:a med stor balkong med sjöutsikt!

Lägenheten har ett rikligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor direkt på vänster sida innanför dörren. Från hallen ligger lägenhetens badrum med badkar. Bostaden har ett rymligt vardagsrum som rymmer en större soffgrupp och tv-möbel. Köket är ljust och erbjuder gott om förvaring tack vare skåp och lådor, här finns även gott om arbetsyta. Köket är utrustat med kyl/frys, ugn, spis samt fläkt. Från köket nås lägenhetens rymliga balkong som ligger i bästa läge. Här finns gott om plats för balkongmöbler samt blomlådor för den som önskar skapa en grönskande oas om sommarhalvåret! Bostadens sovrum rymmer en dubbelsäng samt övrigt möblemang. Här finns gott om plats för förvaring.

I anslutning till sovrummet finns ett rum som är en klädkammare, detta rum disponeras idag med en extrasäng, ett extra sovrum. För den som önskar kan detta rum även användas som klädkammare alternativt en avskild arbetsplats. I anslutning till sovrummet finns även ett förråd/klädkammare som rymmer både saker och kläder.

I Södra Hägernäs har du nära till natur med gångavstånd till Rönningesjön med motionsspår och bad, samt endast några hundra meter till Värtan med en härlig sandstrand, brygga, beachvolleyplaner och ljuvliga promenadstråk längs med vattnet som sträcker sig ända bort mot Djursholm. I närområdet ligger Rönninge by som är en levande lantbruks- och kulturby. Här finns en trevlig gård som arrangerar flera olika aktiviteter och där barn kan klappa djur.

Här bor man med en kombination av närhet till natur och kommunikationer. Det är 350 meter till badplatsens sandstrand och 100 meter till ett avslappnande skogsområde med fina löp- och promenadspår. Promenerar man några hundra meter ytterligare kommer man på ena sidan till Viggbyholms småbåtshamn och på den andra sidan till torget i Hägernäs Strand, med restauranger och utsikt över Stora Värtan. Nära till fotbollsplan, tennishall och utomhusplan för basket.

Roslagsbanan tar dig till Östra Station på ca. 25 minuter. I närområdet passerar även flertalet busslinjer, däribland mot Täby Centrum, Mörby Centrum, Danderyd samt Arninge. Med bil kommer ni enkelt ut på E18 och är i city på ca 20 minuter. I området finner ni ett flertal förskolor, låg/mellanstadieskolor samt högstadieskola.

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

57.4 kvm

Avgift:

3 412 kr

Pris:

(33 014 kr/kvm) 1 895 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Flygkårsvägen 7, 3 tr Täby Hägernäs

HitCounter