Husarviksgatan 4, 2tr

Norra Djurgårdsstaden / Stockholm kommun
9 200 000 kr
  • 4 Rum
  • 101 kvm

Ljus hörnlägenhet på bästa adress

Äntligen till salu! Varmt välkomna till denna ljusa 4:a med utsikt över Gasklocksparken och Gasklockorna. Optimalt planerad hörnlägenhet i insynsfritt läge med fyra balkonger, varav två franska balkonger med dubbeldörrar i glas.

Lägenheten är välplanerad med öppna och trevliga sällskapsytor, fint ljusinsläpp tack vare gavelläget och stora fönster i fil, genomgående ljusa väggar och en fin mattlackad ekparkett. Inbjudande hall med god plats för hatthylla och in till vänster nås den stora klädkammaren. Bostaden erbjuder två ordentliga badrum, det ena med dusch, tvättmaskin och torktumlare och det andra badrummet med wc och dusch.

Vardagsrummet ligger i anslutning till köket i en öppen planlösning där den stora matplatsen och soffgruppen ryms för hela familjen. Stilrent kök med vita luckor, bra med arbetsytor och rostfria vitvaror i form av en helkyl och -frys, diskmaskin, fläkt, inbyggd mikrovågsugn och varmluftsugn, avfallskvarn samt en induktionshäll. Lägenhetens master bedroom ligger avskilt mot parken och rymmer en dubbelsäng, arbetshörna eller garderobsvägg för de som önskar ytterligare förvaring. De andra sovrummen är rymliga, perfekt som barnrum eller arbetsrum/gästrum.

Rymligt källarförråd tillhör lägenheten. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi och låg belåning på ca 5 400 kr/kvm. Föreningen har beslutat att sänka avgiften med 10 % från och med 2021-01-01. Garageplats finns att hyra i huset och nås med hiss ner till källaren.

Norra Djurgårdsstaden är en snabbt växande stadsdel i kanten av Kungliga Nationalstadsparken, invid Bobergs kulturmärkta gasklockor. Här bor ni i oslagbar kombination av natur- och stadsliv med Lill-Jansskogen och Husarviken som granne och promenadavstånd till Östermalm.

Flertalet förskolor, nybyggda Bobergsskolan (grundskola F-6), caféer, restauranger, affärer samt gym finns i området. Två stora och välsorterade matbutiker, Hemköp och Coop, med generösa öppettider samt Apotek och Systembolaget.

Goda kommunikationer finns i området med cykelvägar, buss och tunnelbana. Buss 55 trafikerar området där du snabbt tar dig till Stureplan eller vidare bort mot Slussen. Buss 6 med start Ropsten tar dig till Odenplan och vidare mot Karolinska institutet. Buss 75 trafikerar även området med slutstation Cityterminalen. Promenadavstånd till T-bana Ropsten som tar dig in till T-centralen på 8 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Sandra Hansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

101 kvm

Avgift:

5 766 kr

Slutbud:

9 200 000 kr (91 089 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Sandra Hansson

Sandra Hansson

0708-67 70 16


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter