Tätorpsvägen 13

Skarpnäck / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1.5 Rum
  • 44 kvm
Anmäl intresse

Välkommen till denna fantastiska lägenhet som har flera attribut vilket gör den till en helt unik bostad:

*ÖPPEN SPIS
* STOR UTEPLATS
* HELA UTEPLATSEN ÄR INBAKAD I GRÖNSKA OCH HÄCKAR
* EGNA ODLINGSLÅDOR PÅ DIN UTEPLATS
* GRILLMÖJLIGHETER
* SOVALKOV MED PLATS FÖR STOR SÄNG - SE PLANLÖSNING
* SYD/VÄST LÄGE
* Bredband 250 mb ingår i avgiften

Anmäl dig på Notars hemsida för mer information längre fram när det blir visning.

Uteplatsen är något utöver det vanliga. Här finns plats för såväl sittgrupp som solstolar och grill. Runt uteplatsen finns en tät häck som skyddar mot insyn och mot grannen finns idag ett litet staket. Solen skiner in från eftermiddag till sen kväll och det finns både en stensatt del och gräsytor. Föreningen lämnar följande info om uteplatsen: "Lägenheten har egen uteplats och yta som kan disponeras som trädgård, nästan men inte helt privat. Ansvar för skötsel av denna yta ligger på bostadsrättsinnehavaren (gräsklippare samt vissa trädgårdsverktyg finns att låna)"

1989 firade Stockholms Byggmästareförening 100 år. Som ett led i 100-års jubileet inbjöds sju byggmästare av Stockholms Stad att projektera markområdet Autopiloten i Skarpnäck. För att markera att det rörde sig om ett jubileumsfirande gjordes många fina lösningar i lägenheterna och husen kostades även på lite extra exteriört, t.ex. med vackra balkonger och fasader, mer info om detta finner ni här: http://www.jubileumshusen.se.

Närheten till både city och grönskande natur är vad som gör Skarpnäck till ett attraktivt bostadsområde. Nackareservatet, Hellasgården, Söderbysjön, Ältasjön och Flatenbadet ligger inom behagligt cykelavstånd och attraherar många naturälskare. Längs Skarpnäcks Allé finns allt du kan tänkas behöva i serviceväg; livsmedelsaffärer, restauranger, konditori, frisör, bibliotek, apotek, tandläkare, skomakare och gym. För den som vill storhandla finns dessutom Hemköp på Gråhundsvägen med generösa öppettider, manuell chark- och fiskdisk och ett stort varierat sortiment.

Kommunikationerna är mycket goda och med tunnelbanans gröna linje når man T-centralen på 19 minuter. Du har dessutom nära till flera busslinjer, som trafikerar större delen av söderort. Med buss 181 når man snabbt och smidigt Farsta Centrum med sina hundratal butiker. Dessutom finns buss 180 till Kärrtorp, 172 till Norsborg via Hökarängen och Huddinge, 173 till Skärholmen, via Bandhagen och Älvsjö med ett stopp vid Ikea. Samt 816 till Gullmarsplan. För bilburna tar Tyresövägen och Nynäsvägen dig till och från city.

Varmt välkomna på visning!

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

44 kvm

Avgift:

2 983 kr

Visning:

Måndag 31/5Söndag 30/5

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tätorpsvägen 13 Skarpnäck

HitCounter