Grindtorps skolgränd 30, vån 7/7

Täby Centrum / Täby kommun
4 900 000 kr
  • 3 Rum
  • 78 kvm

Accepterat pris - Stilren och modern 3:a – stor terrass i syd/väst läge - granne med Täby C!

Accepterat pris - 4 950 000 kr.
Här erbjuds nu ett smakfullt boende med bästa läget, högst upp och utan insyn!

Lägenheten bjuder på en magisk terrass där man njuter av solen från eftermiddagen tills att den går ner. Luftiga ytor om 78 kvm med en öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum. Stilfullt och modernt kök från Marbodal tillsammans med full maskinell utrustning. Vardagsrum i anslutning till köket skapar en social yta både för familj och gäster. Ljuset flödar tack vare den genomgående planlösningen med fönster i två väderstreck samt att man härifrån når lägenhetens terrass. Två bra sovrum med gott om golvyta för säng och övrigt möblemang. I master bedroom finns platsbyggda garderober med skjutdörrar och Elfa inredning. Bra förvaring även i hallen med både garderober bakom skjutdörrar och en rymlig klädkammare, båda inredda med Elfa inredning. Badrum med dusch samt vitkaklade väggar och klinkergolv i grå nyans. Här finns också tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och skåp ovan. Genomgående fina ytskikt och ekparkett pryder golvet. Ett boende i toppklass - bara att flytta in!

Brf Polstjärnan registrerades 2016 och under 2017 fick de första medlemmarna flytta in. Föreningen består av 125 ljusa och yteffektiva lägenheter. I entréplanet finns förutom lägenheter utrymme för källsortering av sopor, styrelserum och gästlägenhet med övernattningsrum för släkt och vänner. Föreningens hästskoformade hus är fördelade på fem trapphus och där hissen erbjuder direktaccess till garage och källarförråd som ligger under huset. Detta gör att man får en bilfri boendemiljö på gården.

Kvarterets centrala läge ligger endast ett stenkast till Täby Centrum med 260 butiker, bibliotek, vårdcentral, restauranger och caféer samt ca. 2700 parkeringsplatser i anslutning till centrumet. Täby C är ett av Sveriges största köpcentrum med restauranger, shopping, biograf och annat nöje. Kvarterets centrala läge gör att du alltid har nära till fantastiska kommunikationer. Pendla bekvämt till Stockholm city på 20 minuter med Roslagsbanan. En gångväg med gångtunnel leder till Täby Centrums bussterminal. Närhet till Stockholms Universitet (11 min), KTH samt Handelshögskolan (ca 15 min). I närheten finns ett stort antal förskolor samt Byängsskolan, Näsbydalskolan och Nytorps Friskola. Tibble gymnasium är en fristående skola med ett brett spektrum av gymnasieprogram.

Varmt välkomna på visning!

Caroline Sabouri - Mäklare Täby

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

78 kvm

Avgift:

4 186 kr

Slutbud:

4 900 000 kr (62 821 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter