Lövmovägen 33

Upplands Väsby Bollstanäs / Upplands Väsby kommun
3 520 000 kr
  • 4 Rum
  • 96 kvm

Välplanerat radhus med lugnt och skyddat läge i barnvänligt område!

Nu finns möjligheten att förvärva detta fina och välplanerad radhus om två plan med mysig tomt! Här bor ni i ett mycket omtyckt område i Bollstanäs. Huset som har byggår 1973 är väl underhållet och i fint skick där flera stora renoveringar är gjorda. En lummig och mysig tomt med altan och liten gräsmatta på husets baksida med bästa solläge!

Entréplanet erbjuder en ljus hall med möjlighet till avhängning av ytterkläder direkt till vänster. Hallen leder en vidare till köket där man har ljusinsläpp intill matplatsen. Köket har vit skåpsinredning, grön mosaik och en mörkare bänkskiva. Härifrån når man framsidan där man kan sitta och ta morgonkaffet i solen. Vardagsrummet bjuder på bra golvyta med plats för både stora soffgruppen samt övrigt möblemang om så önskas. Utgång till husets lummiga baksida som erbjuder både altan och gräsyta, perfekt för barnfamiljen! På entréplan finns också en wc.

På övre planet finns tre sovrum. I master bedroom finns bra förvaring i form av en garderobsvägg med är dold bakom en takskena och gardiner. Ytterligare två sovrum med plats för säng och övrigt möblemang, varav det ena även har en platsbyggd garderob. På övre plan finns husets badrum. Wc, handfat med kommod, badkar, tvättmaskin och platsbyggd hyllor för bra förvaring. Trevligt ljusinsläpp genom ett takfönster.

Här bor ni i trevliga och populära Bollstanäs. Området är lugnt, barnvänligt och mycket trivsamt. I närheten finns sjön Norrviken med badplats och trevliga promenadvägar, grönområden samt en lekplats. Närhet även till Upplands Väsby Centrum med stort utbud av butiker, restauranger och service.

Bra skolor, förskolor och fritidshem i närheten samt gymnasieskola i Väsby Centrum.

Kommunikationerna är goda med en väl fungerande lokaltrafik inom Upplands Väsby. Busstation precis intill vägen och med pendeltåget tar det 30 minuter in till Stockholm city. Med bil tar du dig enkelt ut på motorvägen för snabb transport till och från Stockholm.

Varmt välkomna på visning!

Caroline Sabouri - Mäklare Täby

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

96 kvm

Tomtarea:

133 kvm

Slutbud:

3 520 000 kr (36 667 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter