Bårdgränd 6A

Bromma Åkeshov / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 43 kvm
Anmäl intresse

Ett hem att trivas i!

En fin och trivsam tvåa på gaveln av huset i populära Åkeshov, med egen ingång och uteplats i sydväst! Uteplatsen angränsar mot föreningens gräsmatta och ligger mot Bårdgränds lugna och nästan otrafikerade återvändsgata. Bostaden färdigställdes 2017 och är genomgående i mycket gott skick med djupa fönsternischer i vit marmor. Det ligger ett stilrent ekparkettgolv som är mörklaserat och mattlackat i lägenheten vilket ger en smakfull och påkostad känsla. Det mörka golvet ger en snygg kontrast till de annars helt vita väggarna och köksinredningen.

Köket har en öppen planlösning med vardagsrummet och lämpar sig utmärkt för att umgås, det ryms både matplats för 4-6 personer samt soffgrupp. Kökets utrustning består bland annat av diskmaskin, spishäll och ugn. Det mysiga sovrummet erbjuder förvaring i fyra garderober och det ryms en dubbelsäng som gör bostaden perfekt för att bo både en eller två personer. Badrummet är modernt med kakel och klinker, här finns bland annat en kombimaskin (tvätt/tork), golvvärme, handdukstork och dusch med glasdörrar.

Mysig innergård runt hörnet bakom bostaden/huset med bänkar, buskar och träd. Det finns en bod där man kan ställa både cyklar och barnvagn. Cykelförråd finns även i källaren i samma hus, precis som källarförrådet som nuvarande ägare har tillgång till . Föreningen är stabil förening och har mycket god ekonomi, de har kunnat sänka avgifterna flera gånger de senaste åren pga att de gjort om flera av sina lokaler till bostäder som sedan sålts. Dessutom har de fortfarande kvar hyresrätter som säljs varefter de blir lediga, vilket inbringar pengar till föreningens kassa.

Åkeshov är ett lugnt och grönskande område med perfekt läge i Bromma. Endast en kort promenad till tunnelbanan vid Brommaplan alternativt Åkeshov som tar dig in till Stockholm city på mindre än ca 20 minuter. Vid Brommaplan finns ett stort serviceutbud med bl. a. ICA, Coop, apotek, SATS, restauranger, banker, butiker, bageri etc. Härifrån går busslinjer mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna och direktbuss till Arlanda m.m.

Från lägenheten är det gångavstånd till Judarnskogens naturreservat och Judarnsjön med vackra omgivningar för den som gillar motion och rekreation, det finns stigar för både löpning och promenader och på vintrarna finns skidspår att nyttja. Du kan även besöka Åkeshovs slott och slottspark, deras trevliga restaurang Råkoko är helt klart värt ett besök. Vill du istället träna eller spela bowling finns Åkeshovs sim- och idrottshall på nära avstånd.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

43 kvm

Avgift:

2 007 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Bårdgränd 6A Bromma Åkeshov

HitCounter